Η μέρα της διπλής προσδοκίας  για τον Κλεάνθη

Τα μάτια στο γήπεδο και το νου του στο κινητό του τηλέφωνο θα έχει σήμερα ο Ανδρέας Σταύρου, προσδοκώντας αφ’ ενός μία καλή εμφάνιση στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλυθιών, αφ’ ετέρου δε σε καλά νέα από το μέτωπο των μεταγραφών.

Οι Παραδεισιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 5:15 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο τον Απόλλωνα Καλυθιών, με στόχο να εμφανίσουν μία ακόμα που θα «κολλήσει» αρμονικά στην ιδιαίτερα ενθαρρυντική που παρουσίασαν  το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον έμπειρο τεχνικό είναι ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα προφυλαχθεί, ώστε να επανέλθει τη Δευτέρα στις προπονήσεις.

Στον αντίποδα, μέρος στο φιλικό θα λάβει ο Κώστας Πελέκης, ο οποίος ρύθμισε τα επαγγελματικά του με τρόπου που του επέτρεψε να καταγράψει μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Όσο για τα μεταγραφικά, οι Παραδεισιώτες φέρονται να έχουν εντοπίσει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση μέσου από τη Δράμα, με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να έχουν την απάντησή του, οι ίδιοι ελπίζουν θετική.