Το αεροδρόμιο της Ρόδου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, Γ. Φλεβάρης

Συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων αεροναυτιλίας του αεροδρομίου Ρόδου Αντώνη Ελευθεριάδη είχε χτες το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Γιάννης Φλεβάρης, ο οποίος ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ειδικότερα, μετά από πρόσκληση του κ. Ελευθεριάδη ο αντιπεριφερειάρχης, επισκέφθηκε τους χώρους εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των άλλων ειδικοτήτων του συλλόγου, και συζήτησε με τους εργαζόμενους για όσα αφορούν τους τομείς τους.

Όπως διαπίστωσε ο κ. Φλεβάρης, η επιβατική κίνηση και οι προσεγγίσεις αεροπλάνων στο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλου του χρόνου και μάλιστα το αεροδρόμιο του νησιού κατατάσσεται σε αυτά με τη μεγαλύτερη διακίνηση επιβατών εσωτερικού και εξωτερικού.

Ο αντιπεριφερειάρχης εκτός από το ότι ενημερώθηκε για όλα τα θέματα του κλάδου έδειξε ενδιαφέρον και για το πάγιο αίτημα των εργαζομένων του συλλόγου προς την κυβέρνηση να ενισχύσει με προσωπικό τα νευραλγικά πόστα που καλύπτουν τα μέλη του και τα οποία δεν επαρκούν για να λειτουργήσει το αεροδρόμιο όπως πρέπει.


Παράλληλα, ενημερώθηκε και για τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων που διαθέτει το αεροδρόμιό μας και για τη συγκεκριμένη σειρά εργασιών που εκτελούν οι εργαζόμενοι στον κλάδο σε μία θέση με τεράστια ευθύνη και υπευθυνότητα, παρά το γεγονός ότι το «Διαγόρας» σε σύγκριση με άλλα αεροδρόμια έχει τις μεγαλύτερες ελλείψεις.

Ο πρόεδρος και οι συνάδελφοί του παρουσίασαν τα καθήκοντά τους και επέδειξαν τα μέσα παρακολούθησης των αεροσκαφών και της κίνησης των αεροπλάνων στον εθνικό και διεθνή εναέριο χώρο.
Όπως είπε ο πρόεδρος, όλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς κάποιες ώρες καθημερινώς το αεροδρόμιο κατακλύζεται από αεροπλάνα και καταγράφει έναν όγκο επιβατών από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν αυτή την εποχή διεθνώς.

Ο κ. Φλεβάρης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του συλλόγου ότι η περιφέρεια θα είναι αρωγός στις προσπάθειές του και θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματά του.