Δωρεά του συλλόγου “Αγίας Μαρίνας” Παραδεισίου Ρόδου στις δομές υγείας Λέρου

Δωρεά του συλλόγου “Αγίας Μαρίνας”  Παραδεισίου Ρόδου στις δομές υγείας Λέρου

Δωρεά του συλλόγου “Αγίας Μαρίνας” Παραδεισίου Ρόδου στις δομές υγείας Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1018 ΦΟΡΕΣ

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Δ.Σ του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”, στη Λέρο, ο σύλλογος παρέδωσε 14 τόνους ιατροτεχνολογικού υλικού (υπερηχοτομογράφους-καρδιογράφους-απινιδωτές, χειρουργικούς πύργους- χειρουργικά εργαλεία κλπ)- νοσοκομειακό εξοπλισμό (νοσοκομειακά κρεβάτια, ηλεκτρικά- χειρουργικα φορεία - αναπηρικά αμαξίδια- ορθοπεδικά βοηθήματα κλπ- στολές προσωπικού) όπως επίσης αναλώσιμο υλικό, στο νοσοκομείου Λέρου, ψυχιατρείο Λέρου- ΠΙΚΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ- και γηροκομείο Λέρου- αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Είμαστε περήφανοι-αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος-για το έργο που επιτελείται από τα Διοικητικά μέλη του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”, και κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια αποστολή μας, φεύγει όλη η κούραση και η σκοτούρα παραγωγής έργου.

Από τη Λέρο φύγαμε σαν συγγενείς, γιατί από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν και μας καλωδέχθηκαν σαν αδέλφια.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λέρου, που όχι μόνο μας φιλοξένησε αλλάμας παρακαλούσε να μείνουμε επιπλέον μέρες να ξεκουρασθούμε.

Ο Δήμαρχος Λέρου με το υπέροχο δείπνο με τη συνοδεία της λύρας του Νικόλα. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λέρου με τη ζεστή φιλοξενία του, όπως επίσης και η διοικήτρια του νοσοκομείου για το υπέροχο θαλασσινό του γεύμα.

Πώς να μην θυμόμαστε τον άριστο μητροπολίτη Καλύμνου-Λέρου που από την πρώτη στιγμή έθεσε το μητροπολιτικό βαν στη διάθεσή μας για τις μετακινήσεις μας.

Πώς να ξεχάσουμε την όμορφη Λέρο, που όπου πηγαίναμε μας γνώριζαν, οι δε ταξιτζήδες αρνούνταν να εισπράξουν κόμιστρα πολλές φορές, τα δε καταστήματα μας έκαναν έκπτωση χωρίς να το ζητήσουμε.

Μας μάγεψε η Λέρος με τις φυσικές ομορφιές της και τα όμορφα λιμάνια της όπως επίσης με την αρχιτεκτονική των οικισμών της και την ωραία ρυμοτομία της.

Νομίζω ότι αδικείται η Λέρος για όλα που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη της και που όποιος την επισκέπτεται την ερωτεύεται και γίνεται πλέον φανατικός επισκέπτης της.

Περισσσότερο από όλα θα μας μείνουν αξέχαστοι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ».

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων