Δωρεά του συλλόγου “Αγίας Μαρίνας”  Παραδεισίου Ρόδου στις δομές υγείας Λέρου

Κατά  την πρόσφατη  επίσκεψη του  Δ.Σ  του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού  συλλόγου Παραδεισίου  “ΑΓΙΑ  ΜΑΡΙΝΑ”,  στη  Λέρο, ο σύλλογος παρέδωσε 14  τόνους  ιατροτεχνολογικού  υλικού  (υπερηχοτομογράφους-καρδιογράφους-απινιδωτές, χειρουργικούς  πύργους- χειρουργικά εργαλεία  κλπ)-  νοσοκομειακό  εξοπλισμό  (νοσοκομειακά  κρεβάτια, ηλεκτρικά- χειρουργικα  φορεία  -  αναπηρικά αμαξίδια-  ορθοπεδικά  βοηθήματα  κλπ- στολές προσωπικού) όπως  επίσης αναλώσιμο  υλικό, στο νοσοκομείου Λέρου,  ψυχιατρείο Λέρου- ΠΙΚΠΑ  ΠΑΙΔΙΩΝ-  και γηροκομείο  Λέρου-  αξίας   περίπου  ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Είμαστε  περήφανοι-αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος-για το έργο  που επιτελείται  από τα  Διοικητικά μέλη του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”,  και  κάθε  φορά  που ολοκληρώνεται  μια αποστολή  μας,  φεύγει όλη η κούραση και η σκοτούρα  παραγωγής  έργου.        

Από  τη Λέρο  φύγαμε   σαν  συγγενείς,  γιατί  από την πρώτη στιγμή  μας αγκάλιασαν  και μας  καλωδέχθηκαν  σαν  αδέλφια.

Η Ένωση  Ξενοδόχων Λέρου, που όχι μόνο μας φιλοξένησε αλλάμας  παρακαλούσε να μείνουμε επιπλέον  μέρες να ξεκουρασθούμε.       
 
Ο Δήμαρχος Λέρου με  το  υπέροχο  δείπνο με τη συνοδεία  της λύρας του Νικόλα. Ο πρόεδρος  του επιμελητηρίου Λέρου  με  τη ζεστή φιλοξενία του, όπως επίσης και η διοικήτρια του νοσοκομείου για το υπέροχο θαλασσινό του  γεύμα.

Πώς  να   μην  θυμόμαστε  τον άριστο  μητροπολίτη  Καλύμνου-Λέρου που από την πρώτη στιγμή έθεσε  το μητροπολιτικό βαν  στη διάθεσή  μας  για τις μετακινήσεις  μας.

Πώς να ξεχάσουμε  την όμορφη  Λέρο,   που όπου  πηγαίναμε  μας γνώριζαν, οι δε ταξιτζήδες   αρνούνταν   να εισπράξουν  κόμιστρα  πολλές φορές,  τα δε καταστήματα  μας έκαναν  έκπτωση  χωρίς να το ζητήσουμε.

Μας  μάγεψε  η Λέρος  με τις  φυσικές  ομορφιές  της και τα όμορφα λιμάνια της  όπως  επίσης  με την αρχιτεκτονική  των οικισμών  της και την ωραία  ρυμοτομία της.

Νομίζω  ότι  αδικείται  η Λέρος  για όλα που έχει να προσφέρει  στον  επισκέπτη της  και  που όποιος  την επισκέπτεται  την  ερωτεύεται  και γίνεται  πλέον  φανατικός  επισκέπτης  της.

Περισσσότερο  από  όλα  θα μας  μείνουν αξέχαστοι  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ».