Να «φουλάρουν» τις μηχανές ζήτησε ο Δήμαρχος Ρόδου

Να… «φουλάρουν» τις μηχανές, ζήτησε ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, από τους Προέδρους Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου, κατά την ενημερωτική συνάντηση που είχε μαζί τους προχθές.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τους Προέδρους του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, της ΔΕΡΜΑΕ κ. Γιώργο Κακούλη, της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρο Μανωλάκη και της ΡΟΔΑ κ. Δημήτρη Παρασκευά.

Κατά τη διάρκειά της, ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε, καταρχήν, να λάβει γνώσει για τα πεπραγμένα κάθε ενός από αυτά τα Νομικά Πρόσωπα, αυτό το διάστημα, ενώ εκείνο στο οποίο εστίασε είναι ότι θα πρέπει…να «φουλάρουν» τις μηχανές, δηλαδή να επιταχύνουν τους ρυθμούς στα έργα και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς αυτό το διάστημα «ανοίγουν» και διάφορα προγράμματα και θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μελέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, ο Δήμαρχος έδωσε έμφαση στο να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα ή project που έχουν σε εξέλιξη αυτά τα Νομικά Πρόσωπα, όπως η αξιοποίηση των ακινήτων που διαχειρίζεται η ΔΕΡΜΑΕ.