Διαγόρας: Από αλλού περίμενε,  από αλλού κέρδισε

Ένα νέο πρόσωπο, που μόνο άγνωστο δεν είναι στο φίλαθλο κοινό του νησιού, εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση του Διαγόρα, για να γίνει ένα ακόμα χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του Νίκου Παντέλη στην προσπάθεια δημιουργίας μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
 
 Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο Γιάννη Γιώργου (γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1996), πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΕΡΑ και των μικτών ομάδων της Δωδεκανήσου, ο οποίος μεταπήδησε το 2014 στη Καλλονή, καταγράφοντας συμμετοχές τόσο στη Σούπερ Λίγκα, όσο και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Φέτος ο Γιώργου δοκίμασε την τύχη του στη Γερμανία, επέστρεψε στη Ρόδο και από χθες θα πρέπει να λογίζεται ποδοσφαιριστής του «γηραιού», που είναι έτοιμος να ανακοινώσει και επισήμως την απόκτησή του.
                                          
Στασιμότητα στην υπόθεση Μπρίτο
Μάταια περίμεναν και χθες οι άνθρωποι του Διαγόρα το τηλεφώνημα το οποίο θα ξεκαθάριζε οριστικά το τοπίο σχετικά με το μέλλον του Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει μεν συμφωνήσει στην πρόταση του «γηραιού», ωστόσο οι εκκρεμότητές του με τον Απόλλωνα Πόντου παραμένουν.

Η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να περιμένει στο ακουστικό της, ταυτόχρονα όμως έχει αρχίσει να εξετάζει, πάντα σε συνεργασία με τον Νίκο Παντέλη, τις περιπτώσεις άλλων επιτελικών μέσων.
                                                   
Εκτός ο Χατζησάββας
Πώς και πώς περιμένουν το Δεκαπενταύγουστο, προκειμένου να απολαύσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.

Οι προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης θα είναι διπλές, με το όνομα του Χρήστου Χατζησάββα να είναι το μοναδικό που βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Νίκου Παντέλη.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Γιάννης Μπουρλάκης ξεπέρασε το παρόμοιο δικό του, επιστρέφοντας, έστω σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς, στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.