Δήμητρα: Καλύτερα απ’ ό, τι περίμεναν, με «κερασάκι» μεταγραφή

Κάθε προσδοκία των ανθρώπων της Δήμητρας ξεπέρασε η προσέλευση του κόσμου στο 8ο Φεστιβάλ Μπύρας και Σιτηρών, το οποίο διοργάνωσαν προχθές το βράδυ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού στη Δαματριά.

 Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, οι επισκέπτες διασκέδασαν με την ψυχή τους και η βραδιά έκλεισε για τους διοργανωτές με γλυκιά κούραση κι ένα πλατύ χαμόγελο.

Η διοίκηση της Δήμητρας δεν έχει την πολυτέλεια να πάρει ανάσα, καθώς οφείλει να προετοιμάσει τη δεύτερη μεγάλη θερινή εκδήλωσή της, τη συναυλία της 1ης Σεπτεμβρίου με τον γνωστό καλλιτέχνη Μιχάλη Τζουγανάκη, ξανά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της κοινότητας.

Υπενθυμίζεται πως η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στην τιμή των 8 ευρώ, ενώ εντός της εβδομάδας οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν τα σημεία από τα οποία θα εξυπηρετούνται σε ολόκληρο το νησί.

 Έκλεισε τον Σάββα Πολυμένωφ

Στις 27 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Δήμητρας, με τον προπονητή της, Σάββα Καραβόλια, να εντείνει τις προσπάθειες ώστε να κλείσουν το συντομότερο όλες οι ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις.

Για τη μία εξ αυτών δεν έχει πλέον λόγους να αγωνιά. Στη διάθεσή του θα βρίσκεται, στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο  24χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Κλεάνθη Σάββας Πολυμένωφ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Κομοτηνή, όπου έπαιξε ποδόσφαιρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επέστρεψε στο νησί και συμφώνησε σε όλα με το σωματείο της Δαματριάς.