Διπλή ικανοποίηση στη Ρόδο για το νέο απόκτημα

Το κέντρο της άμυνάς της ενίσχυσε η Ρόδος και μάλιστα με τρόπο που έκανε τους ανθρώπους της διπλά χαρούμενους, δεδομένου πως η νέα μεταγραφική επιλογή τους συνδυάζει ποιότητα και άρωμα Δωδεκανήσου. 

 Στην οικογένεια των «ελαφιών» ανήκει από χθες και επισήμως ο Γκέστι Σουλάι. Ο 21χρονος οπισθοφύλακας γεννήθηκε στην Κω, όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στον τοπικό ΠΑΟΚ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία, με την ευκαιρία των σπουδών του, στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Πειραιά με τα χρώματα του Μοσχάτου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 

«Από την πρώτη στιγμή, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά της θα είναι η δημιουργία μίας ομάδας, η οποία θα έχει στις τάξεις της όσο το δυνατόν περισσότερους Δωδεκανήσιους ποδοσφαιριστές. Σήμερα η χαρά της είναι διπλή, καθώς καλωσορίζει τον Γκέστι Σουλάι, έναν εξαιρετικό αθλητή που είναι γέννημα-θρέμμα του ποδοσφαίρου της Κω, στην οποία γεννήθηκε και φόρεσε τη φανέλα του τοπικού ΠΑΟΚ. 

Την τελευταία τριετία ο 21χρονος αμυντικός σπούδαζε στην Αθήνα, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για λογαριασμό του Μοσχάτου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Πειραιά. 

Ο Γκέστι Σουλάι συμμετέχει εδώ και αρκετές μέρες στις προπονήσεις της ομάδας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και η κατάθεση του δελτίου του δίνει στη διοίκηση τη δυνατότητα να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του, ευχόμενη στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στην προσπάθεια επίτευξης των υψηλών στόχων της ομάδας». 

Εν τω μεταξύ, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων δούλεψαν το τελευταίο διήμερο οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Ο προπονητής τους, Σάκης Δέδες, έχει εστιάσει στην τακτική την οποία θέλει να αφομοιώσουν οι αθλητές του και αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι ικανοποιημένος, καθώς άπαντες ανταποκρίνονται, κάνοντας καθημερινά σημαντικά βήματα προόδου.  

Απουσίες δεν υπάρχουν, με τα «ελάφια» να περιμένουν πλέον την επόμενη Κυριακή, οπότε και θα αντιμετωπίσουν τους Διαγόρα και Φοίβο, στο πλαίσιο του μίνι τουρνουά που διοργανώνουν στο Δημοτικό Στάδιο. Οι αγώνες θα είναι 35λεπτης διάρκειας.