«Πυραυλοκίνητος» και πανέτοιμος ο Σιδηρόπουλος

Στη βάση του βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο κεντρικό σεμινάριο που διοργάνωσε η αρμόδια επιτροπή της UEFA για τους διαιτητές της κατηγορίας elite της ευρωπαϊκής διαιτησίας, στην έδρα της στη Νιόν της Ελβετίας. 

Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής πέρασε με άνεση όλα τα τεστ και ειδικά στα αθλητικά διέπρεψε, καθώς σημείωσε τις καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά με αυτές των υπόλοιπων συναδέλφων του, κερδίζοντας περαιτέρω «πόντους» στα μάτια των παραγόντων της ευρωπαϊκής διαιτησίας. 

Οι πρωτιές του Τάσου Σιδηρόπουλου δεν εκπλήσσουν, δεδομένου πως εδώ και περίπου δύο μήνες προετοιμάζεται εντατικά, με καθημερινές πολύωρες και εξειδικευμένες προπονήσεις, για τις υποχρεώσεις που τον περιμένουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Από τις 17 μέχρι τις 21 Αυγούστου ο διεθνής διαιτητής του ΣΔΠΔ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα λάβει μέρος στο μεγάλο σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, με τη σκέψη στα πρώτα παιχνίδια που θα κληθεί να διευθύνει στα πλέι οφ του Champions League, του Europa League, καθώς και στα προκριματικά του Euro 2020, τον Σεπτέμβριο.