Μέχρι την Τρίτη η προθεσμία για τους προπονητές

Την προσεχή Τρίτη, 14 Αυγούστου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στη σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’, που θα λειτουργήσει στη Ρόδο από τις 26 έως τις 31 του μήνα. 

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου υπενθυμίζει στα ενδιαφερόμενα μέλη του πως τη σχετική αίτηση μπορούν να την αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και να την αποστείλουν, συμπληρωμένη, στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Μητρώου Προπονητών της Ομοσπονδίας (φαξ 210 9346733 ή στο email proponites@epo.gr).

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από το έντυπο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα είναι θεωρημένο δια του γνησίου της υπογραφής από τα ΚΕΠ ή την Αστυνομία. 

Οι Δωδεκανήσιοι προπονητές έχουν άλλη μία ευκαιρία να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους χωρίς να χρειαστεί να υποστούν την ταλαιπωρία και τα έξοδα ενός ταξιδιού μακριά από τη βάση τους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλό θα είναι να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή, δεδομένου πως λόγω της συμμετοχής προπονητών από ολόκληρη την Ελλάδα, τηρείται σειρά προτεραιότητας.