Από την προπόνηση, ευθεία στο γλέντι

Κάθε «απόδραση» από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι καλοδεχούμενη και αν μη τι άλλο, οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου έχουν κάθε λόγο να εμφανιστούν στη σημερινή προπόνηση κεφάτοι και χαμογελαστοί. Με το που ολοκληρώσουν το πρόγραμμά του στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, θα ανηφορίσουν στο Βάτι, όπου τους περιμένει, στην πλατεία της κοινότητας, η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν θα είναι μόνοι. Δεκάδες φίλοι των «κυανέρυθρων» και του ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της κοινότητας, για να απολαύσουν παραδοσιακό φαγητό και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική. Την πολυτέλεια να το ξενυχτήσουν την έχουν και ουδείς θα τους κακίσει, καθώς το Δεκαπενταύγουστο είναι μέρα ξεκούρασης.

Η εβδομάδα θα κλείσει με προπόνηση την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς και με το φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, το Σάββατο στο Τσαΐρι.

Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτιμά πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να την ενισχύσει περαιτέρω δια της μεταγραφικής οδού, στην περίπτωση που διαπιστώσει «αρρυθμίες» στα φιλικά παιχνίδια.