Οι λεπτομέρειες για το «Δρόμο τη Νίκης 2018»

Η 95 ΑΔΤΕ, με τη στήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου και τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), συνδιοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου με την επωνυμία  «Δρόμος της Νίκης 2018», την Πέμπτη  6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Οι διοργανωτές, εκτός από τους συμμετέχοντες δρομείς από την 95 ΑΔΤΕ και τα Σώματα Ασφαλείας, (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), προσβλέπουν και στους  ανεξαρτήτους δρομείς, ελευθέρους ασκούμενους, καθώς και σε όσους ασχολούνται με άλλα αθλήματα και μέλη κοινωνικών ομάδων, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν. Ο αγώνας θ’ αφορά τα 5.000μ. και η εκκίνηση, όπως επίσης ο τερματισμός, έχει σχεδιαστεί να γίνουν στο χώρο του θεάτρου στη Μεσαιωνική Τάφρο «Μελίνα Μερκούρη».

Δικαίωμα συμμετοχής – ηλικίες συμμετεχόντων – δήλωση υγείας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι ανεξάρτητοι Δρομείς και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Δηλώνετε υπεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον 2ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου ΄΄ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2018΄΄.

Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα, δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έναρξη εγγραφών ορίζεται η 3η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα.
Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2018’’ Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45. (Η Γραμματεία εκείνη την ημέρα θα ανοίξει για τις τελευταίες εγγραφές στις 16:45).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας στο γραφείο του Σχη κ. Βασιλειάδη Χρήστου (95 ΑΔΤΕ) κιν.: 6936832295τηλ.:2241055170email: 95adte@gmail.comκαι για τους πολίτες στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου υπόψη του Τεχνικού Διευθυντή Κου Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: segasdod@gmail.com

Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735.

Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνετε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Ο.Ε. δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το θέατρο Μελίνα Μερκούρη μέσα στην Μεσαιωνική Τάφρο και με κατεύθυνση προς την είσοδο για να φτάσουμε στο θέατρο. Εκεί στα 250 μέτρα θα γίνει μία αναστροφή και η κατεύθυνση θα είναι το θέατρο. Περνάμε μπροστά από το θέατρο και κατευθυνόμαστε όπως πηγαίνει η διαδρομή της τάφρου μέχρι την άλλη είσοδο-έξοδο όπου είναι τα ταξί του Μανδρακίου πίσω από το Ήχος και φώς.

Εκεί έχουμε αναστροφή και επιστρέφουμε προς το θέατρο Μελίνα Μερκούρη ξανά. Περνάμε πίσω από το θέατρο και επαναλαμβάνουμε την διαδρομή όπως στην αρχή μέχρι την αναστροφή. Φτάνουμε μέχρι την είσοδο-έξοδο για να πάμε στο θέατρο και κάνουμε αναστροφή για να τερματίσουμε μπροστά στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Η διαδρομή έχει ελαφριές ανηφόρες και κατηφόρες. Αποτελείται κυρίως από χώμα, χαλίκια πετρώδη, και γρασίδι. Η διαδρομή είναι ακριβώς 5,000 μέτρα.