Προφυλακίστηκε Αλβανός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Προφυλακίστηκε Αλβανός που κατηγορείται  για ασέλγεια σε ανήλικο

Προφυλακίστηκε Αλβανός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 565 ΦΟΡΕΣ

Αρνείται όσα του καταλογίζονται και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του ο 52χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου!

Ο ίδιος όμως από την πλευρά του όχι μόνο αρνείται τα όσα του καταλογίζονται αλλά υπέβαλε διά του συνηγόρου του κ. Νικήτα Μπόλκα, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας του υποτιθέμενου θύματος- όπως είπε- προκειμένου να προασπίσει την τιμή και την υπόληψή του!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος είπε πως είναι έγγαμος και πατέρας και ο ίδιος δύο παιδιών και πως διαμένει στη χώρα μας τα τελευταία 22 χρόνια. Εκτός από το ανήλικο παιδί, για το οποίο κατηγορείται, ο 52χρονος είπε ότι είχε επαφές και με άλλα παιδιά χωρίς ποτέ να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε αυτά που του καταλογίζουν και πως είναι αθώος.

Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 52χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.
Σημειώνεται πως βάσει των ίδιων πληροφοριών, «καταπέλτης» για τον κατηγορούμενο είναι έκθεση παιδοψυχιάτρου που έχει συνταχθεί για την υπόθεση και η οποία ουσιαστικά «καίει» τον 52χρονο.
Πάντως ο κατηγορούμενος έχει ετοιμάσει έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον ισχυρισμό του ότι είναι αθώος, κάτι που δεν κατάφερε απολογούμενος, αφού τελικά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν στις αρμόδιες διωκτικές αρχές οι γονείς του ανήλικου παιδιού και σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 52χρονος φέρεται στα μέσα Μαΐου 2018 να έπεισε δίνοντας ένα μικρό δώρο στο παιδί να τον ακολουθήσει στο σπίτι του όπου και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του. Ο ίδιος κατηγορείται ότι επιχείρησε άλλη μία φορά να παρασύρει το ανήλικο παιδί, για τον ίδιο λόγο όμως δεν τα κατάφερε.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς του παιδιού έχουν ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια Ρόδου, συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο και έχουν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας