Υπάρχει ικανοποίηση στον Απόλλωνα Καλυθιών

Μια ιδιαίτερη ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, μετά την παρουσίασή  της στα πρώτα τεστ της προετοιμασίας. Στο φιλικό του Σαββάτου με τον Κλεάνθη, οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τους παίκτες να ακολουθούν σε μεγάλο βαθμό αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους.

 Βέβαια και το υπέρ τους 4-1 σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο τους, όμως ο Κώστας Καμπούρης κρατά χαμηλούς τους τόνους γιατί ξέρει πολύ καλά πως ακόμη δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα ούτε για την ομάδα, αλλά ούτε και για τους αντιπάλους.

Αυτό που τον ενδιαφέρει και έμεινε ευχαριστημένος, είναι πως οι παίκτες του εφάρμοσαν ορισμένα από τα στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Στο φιλικό της Κυριακής ο τεχνικός του Απόλλωνα χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, που απέναντι στους πιο έμπειρους του Ιάλυσου τα πήγαν σχετικά καλά, παρά το 4-0.

Επόμενο φιλικό για τους Καλυθενούς, υπάρχει το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα τους με αντίπαλο τον Ορφέα.
Χθες ο Κώστας Καμπούρης έδωσε ρεπό σε τέσσερις παίκτες του, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν και στα δύο φιλικά, στους Πέπα Γ., Πέπα Ο., Σαββούλη Τ. και Κολοκοτρώνη, ενώ χαλαρά προπονήθηκαν αυτοί που αγωνίσθηκαν την Κυριακή. Κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας ακολούθησαν αυτοί που έπαιξαν το Σάββατο.
Για αύριο λόγω της ημέρας, οι «κυανοκίτρινοι» θα έχουν ρεπό.