Παίκτης του Ιάλυσου ο Μισέλ

Ασφαλώς και είναι ποδοσφαιριστής, που θα βοηθήσει τον Ιάλυσο στην προσπάθειά του να κατακτήσει τίτλο και άνοδο στην Football League.

Είναι παίκτης που φαινόταν να κάνει τη διαφορά πέρυσι, φορώντας τη φανέλα του Εθνικού. Ο λόγος για τον Μισέλ Αντζελο Κουινταλίλο Πινεϊρο όπως είναι το πραγματικό όνομά του, ο οποίος είναι 28 χρονών και πέρυσι αγωνίσθηκε στην Ελλάδα, με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά.

Ήρθε στη Ρόδο συζήτησε με τη Διοίκηση του Ιάλυσου και αγωνίσθηκε μάλιστα και στα δυο φιλικά που έδωσε η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Έτσι ο Μισέλ υπέγραψε τη συνεργασία του με την ομάδα του νησιού μας κι αυτό που απομένει, είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής από τον Ιάλυσο, κάτι που είναι πολύ πιθανόν να γίνει και σήμερα.

Στο μεταξύ καλές εντυπώσεις αφήνουν και οι δυο Αμερικανοί που βρίσκονται στο νησί μας  και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μάρκου Στεφανίδη.

Ο λόγος:
- Για τον ακραίο επιθετικό Λαμίν
- Και τον αμυντικό μέσο Ομπι, οι οποίοι «μελετώνται» λεπτομερώς από τους ιθύνοντες της ομάδας και την τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, ένα πρόβλημα με τους κοιλιακούς που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δελαπόρτας, δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. Ο έμπειρος μέσος του Ιάλυσου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σε λίγες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά των φιλικών, ο Ιάλυσος θέλει να συμμετάσχει στο «Αλέκος Παπαγρηγορίου» το ερχόμενο Σάββατο και περιμένει απάντηση από τους διοργανωτές για να πάρει μέρος στο τουρνουά, που θα γίνει στο γήπεδο Παραδεισίου.