Ο Χ. Κόκκινος επιθυμεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης

Ο Χ. Κόκκινος επιθυμεί να  είναι υποψήφιος περιφερειάρχης

Ο Χ. Κόκκινος επιθυμεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

«Προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπάρχει ένας υπό διαμόρφωση συνδυασμός»!

Με τη φράση αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Κόκκινος μιλώντας χθες στο Ρ/Σ Παλμός και στην εκπομπή «Ελευθερία του Λόγου» άσκησε δριμύ κριτική κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Παύλου Μπακίρη, τον οποίο κατηγόρησε ότι κατά την πρόσφατη συνεδρίαση (την περασμένη εβδομάδα) του οργάνου του κόμματος αρνήθηκε να παραλάβει την αίτηση υποψηφιότητάς του με αποτέλεσμα να την στείλει ο ίδιος την επόμενη ημέρα ηλεκτρονικά.

«Ζήτησα για ένα λεπτό το λόγο για να πω ότι είμαι ενδιαφερόμενος να είμαι υποψήφιος με τον υπό σύσταση συνδυασμό μου στο δεύτερο βαθμό τοπικής, δηλαδή υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αυτοδιοίκησης όπως έκανα και το 2010.

Δεν με άφησαν να πάρω το λόγο να κάνω δήλωση» είπε ο κ. Κόκκινος.

Ο ίδιος τόνισε ότι παραστάθηκε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ μαζί με τον κ. Κώστα Ταρασλιά όχι επειδή είχαν κληθεί αλλά επειδή είχαν μάθει από δημοσιεύματα ότι επρόκειτο να ασχοληθεί με το θέμα αυτό.

«Εγώ δεν είμαι αυτός ο οποίος δεν θα σεβαστεί τις διαδικασίες αρκεί να γίνονται όπως πρέπει. Το μόνο που ήθελα ήταν να καταθέσω την αίτηση και δεν με άφησαν!

Αναγκάστηκα να μοιράσω ανακοίνωση που είχα ετοιμάσει και δεν την έπαιρνε ο κ. Μπακίρης την αίτησή μου, να τη στείλει στην Αθήνα την μοίρασα σε κάποια μέλη. Μου είπε ότι δεν την παραλαμβάνει, εγώ την έστειλα και ηλεκτρονικά την επόμενη μέρα στο e mail της Νομαρχιακής.

Σέβομαι τους θεσμούς ακόμη και τον πρόεδρο, λυπάμαι όμως για τη συμπεριφορά του δεν την περίμενα» είπε ο κ. Κόκκινος προσθέτοντας «ξέρω ότι υπάρχει ένας πρόεδρος κόμματος που σεβόμαστε όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την παράταξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δίνει αγώνα σε πάρα πολλά ζητήματα αυτή τη στιγμή και είμαι βέβαιος ότι δεν γνωρίζει ορισμένα πράγματα».

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι έχει ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία να έχει μία συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και με τα στελέχη της συγκεκριμένης επιτροπής που θα αποφανθούν για τους υποψηφίους στην περιοχή μας, πριν βγάλουν την απόφαση και εφόσον γίνει αυτό, τότε θα προβεί και σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης εξελέγη περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο