Βάρος στις ακαδημίες του δίνει ο ΑΕΡΑ

Ιδιαίτερο βάρος δίνει και φέτος στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου ο ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πλαισιώσουν με όσο περισσότερα παιδιά γίνεται τα τμήματα τους, με σκοπό να μάθουν τα μικρά παιδιά τα μυστικά της μπάλας κι από κει μελλοντικά, να ξεπηδήσουν οι αυριανοί αστέρες της ομάδας.

Αυτός είναι ο πέμπτος χρόνος λειτουργίας των Ακαδημιών του ΑΕΡΑ, που καλεί να πυκνώσουν τις τάξεις των Ακαδημιών παιδιά γεννηθέντα από το 2003 έως το 2014. Όλα τα τμήματα θα πάρουν μέρος στα οικεία πρωταθλήματα που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΠΣΔ

Οι Ακαδημίες τελούν και φέτος σε ότι αφορά την λειτουργία τους, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Βαγγέλη Χοσάδα.

Συνεργάτες του θα είναι την φετινή περίοδο ο Μιχάλης Πλύγκος που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, και ο ποδοσφαιριστής Βάντερ Μασάδο. Και οι δυο έχουν επωμισθεί το έργο της εκμάθησης στα μικρά παιδιά, των μυστικών της μπάλας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στις Ακαδημίες λειτουργεί και τμήμα τερματοφυλάκων, του οποίου υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Χοσάδας.

Παράλληλα στα παιδιά θα περάσει σιγά σιγά το πνεύμα της συμμετοχικότητας, πάντα στα γνώριμα αθλητικά πλαίσια. Οι άνθρωποι του ΑΕΡΑ, είναι αποφασισμένοι να πετύχουν σε αυτόν τον τομέα.

Σημειωτέον πώς οι εγγραφές για τις Ακαδημίες θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου και θα γίνονται κάθε απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.30 στο γήπεδο Αφαντου. Οι προπονήσεις των παιδιών θα ξεκινήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον κ. Βαγγέλη Χοσάδα στο τηλ. 6932209862