Ευχαριστεί και συνεχίζει ακάθεκτη η Δήμητρα

Ευχαριστεί και συνεχίζει ακάθεκτη η Δήμητρα

Ευχαριστεί και συνεχίζει ακάθεκτη η Δήμητρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

Για τη μεγάλη συναυλία της 1ης Σεπτεμβρίου με τον Μιχάλη Τζουγανάκη προετοιμάζεται ο σύλλογος της Δαματριάς, που δεν ξεχνάει όλους εκείνους που στήριξαν το πρόσφατο Φεστιβάλ Μπύρας και Σιτηρών

Ως την πλέον πετυχημένη εκδήλωση των τελευταίων ετών χαρακτηρίζει η διοίκηση της Δήμητρας το πρόσφατο 8ο Φεστιβάλ Μπύρας και Σιτηρών, απευθύνοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που το επισκέφθηκαν και εργάστηκαν για την επιτυχία του.

Το σωματείο της Δαματριάς προετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη συναυλία της 1ης Σεπτεμβρίου με τον Μιχάλη Τζουγανάκη, ελπίζοντας στα ακόμα καλύτερα. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Ο Α.Ο Δήμητρα Δαματριάς και όλοι όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του 8ου Φεστιβάλ Μπύρας και Σιτηρών την Παρασκευή 10/08 στον προαύλιο χώρο του Τιμίου Σταυρού Δαματριάς, νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και διασκέδασε μαζί μας, στηρίζοντας μας οικονομικά και ηθικά για το δύσκολο έργο της διοίκησης για άλλη μια χρονιά.

Ίσως ήταν η πιο πετυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών του συλλόγου μας, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά τις προσδοκίες μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο στο να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας για το καλύτερο δυνατό στα κοινά του χωριού και του τόπου μας.

Επίσης σημαντικό ρόλο για την επίτευξη αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης είχαν οι χορηγοί μας, οι οποίοι μας στήριξαν οικονομικά και υλικά και νιώθουμε ιδιαίτερη υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε δημόσια που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, διότι χωρίς αυτούς ίσως θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Τέλος προσκαλούμε όλο τον κόσμο στη μεγαλύτερη έως τώρα διοργάνωση που αναλαμβάνει ο σύλλογος μας, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο (Τιμίου Σταυρού Δαματριάς) από τις 22:00, με τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη Μιχάλη Τζουγανάκη για μια μοναδική μουσική βραδιά υπό τους ήχους του μαγευτικού του λαούτου.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα 8€ και η είσοδος στο χώρο θα είναι στα 12€. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 6972013397 από τις 11:00 -15:00. Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική διασκέδαση».

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!