Ροδίων Άθλησις: Σε Βενετόκλειο ή Καλλιθέα δεύτερη έδρα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα σημαντικές λεπτομέρειες, που αφορούν τη διεξαγωγή ενός σημαντικού τουρνουά και των φιλικών αγώνων, που θα κληθεί να δώσει το «Ροδίων Παιδεία» στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς έρχεται την Τρίτη στο νησί μας ο νέος κόουτς της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης.

Ο προπονητής του «Ροδίων», θα έχει συνάντηση πρώτα με τους παίκτες του, προκειμένου να τους ενημερώσει για την προετοιμασία, τις προπονήσεις και να έχει κατ’ ιδίαν συζήτηση μαζί τους, θέλοντας πέρα από την αγωνιστική τους κατάσταση, να έχει και άποψη για τον χαρακτήρα των αθλητών του.

Παράλληλα θα συζητήσει με τους Διοικούντες  το θέμα της δεύτερης έδρας, που θέλει να ξέρει η ΕΟΠΕ και που θα πρέπει να δηλώσει το «Ροδίων Άθλησις» (αν δεν τo ‘χει κάνει ήδη) στην Ομοσπονδία.

Σαν δεύτερη έδρα πέρα από τις εγκαταστάσεις του το «Ροδίων», θέλει να έχει ένα από τα κλειστά του Βενετοκλείου ή της Καλλιθέας.

Παράλληλα αναζητούνται οι χώροι στους οποίους θα γίνονται οι προπονήσεις της προετοιμασίας. Όλα αυτά θα τεθούν υπ’ όψιν του κ. Γκολίτση, ο οποίος θα μείνει ένα τριήμερο στη Ρόδο, θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα γυρίσει μια και καλή να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα σε ό,τι αφορά το τουρνουά και τις ομάδες που θα πάρουν μέρος, έγινε γνωστό πως η μία από τις ομάδες, θα είναι ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, στον οποίο εχει σταλεί ήδη η πρόταση για συμμετοχή. Η σαμιώτικη ομάδα πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2, θα διοργανώσει κι εκείνη στο άλλο ακριτικό νησί το δικό της τουρνουά, στο οποίο θα πάρει μέρος εκεί το «Ροδίων Άθλησις».