Ήταν καλό, έγινε καλύτερο το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»

Ήταν καλό, έγινε καλύτερο το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»

Ήταν καλό, έγινε καλύτερο το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 172 ΦΟΡΕΣ

Με τέσσερις ομάδες θα διεξαχθεί αύριο το τουρνουά του Κλεάνθη, καθώς στους οικοδεσπότες, τον Ηρακλή και την Κατταβιά, προστέθηκε ο Ιάλυσος. Στις προπονήσεις μπήκε χθες ο Σιέχ, προχωράει η υπόθεση του μέσου από τη Δράμα που θέλει ο Ανδρέας Σταύρου

Για το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», το οποίο διοργανώνουν αύριο Σάββατο στο γήπεδο Παραδεισίου, προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Κλεάνθη.

Πέραν των οικοδεσποτών, του Ηρακλή Μαριτσών και της Κατταβιάς, στις συμμετέχουσες ομάδες προστέθηκε και ο Ιάλυσος, συνεπώς οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά τέσσερις αγώνες σαραντάλεπτης διάρκειας και συγκεκριμένα δύο «ημιτελικούς», που θα αναδείξουν τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρώτη και την τρίτη θέση του τουρνουά. Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει στις 3:30 το απόγευμα.

Προκειμένου να εξοικειωθούν με τον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη έκαναν τη χθεσινή προπόνησή τους στο Παραδείσι, ουσιαστικά για πρώτη φορά από τη μέρα έναρξης της προετοιμασίας τους, ενώ από την κατάσταση του χλοοτάπητα θα εξαρτηθεί αν θα δουλέψουν στο «σπίτι» τους και σήμερα, ή αν θα επιστρέψουν στο γήπεδο του Θεολόγου.
Στο «Αλέκος Παπαγρηγορίου» δεν θα παίξουν οι Μανώλης Ευγενικός (λόγω θλάσης) και Σάββας Μπαούρης (λόγω τραβήγματος), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Πελέκη, ο οποίος την τρέχουσα εβδομάδα εργάζεται τα απογεύματα και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Αντίθετα, οι Γιάννης Μπερετούλης και Τάσος Ατσίδης δείχνουν να έχουν συνέλθει από τα χτυπήματα που δέχθηκαν στο πρόσφατο φιλικό με τον Ορφέα, με τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου να έχει από χθες στη διάθεσή του και τον Χαλίς Σιέχ. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός επέστρεψε από τη Λέρο, όπου βρισκόταν από τις αρχές του καλοκαιριού για δουλειά και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα τον βρει «ετοιμοπόλεμο».

Τέλος, κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής μέσου από τη Δράμα βρίσκεται ο Κλεάνθης. Πρόκειται για πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, προσωπική επιλογή του Ανδρέα Σταύρου και το όνομά του θα ανακοινωθεί μόλις οι Παραδεισιώτες πάρουν στα χέρια τους το δελτίο του.

Ελεύθερος ο Καστανάκης
Τους τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Κλεάνθη «έγραψε» και τυπικά ο Παναγιώτης Καστανάκης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πλέον στα χέρια του την ελευθέρα του και μαζί το δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου