Επιβεβαίωσε τα «μπαμ» και αλλάζει επίπεδο ο Δαμάγητος

Το απρόοπτο, έστω και σε περιπτώσεις που δεν μοιάζει πιθανό να συμβεί, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μεταγραφικού γίγνεσθαι, οπότε ακόμα κι αν πίστευαν ακράδαντα πως δεν υπήρχε περίπτωση η συμφωνία τους με τους Λάκη Αξιώτη και Μπάμπη Επιφάνη να «χαλάσει», οι άνθρωποι του Δαμάγητου προτίμησαν να περιμένουν τη στιγμή που θα έπαιρναν στα χέρια τους το δελτίο των δύο ποδοσφαιριστών για να ανακοινώσουν τις δύο προσθήκες, με τις οποίες η ομάδα τους αλλάζει επίπεδο.

Από προχθές το βράδυ, οι δύο φίλοι και συνέταιροι, στο εστιατόριο που διατηρούν στη Μεγίστη, είναι και επισήμως μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Θεολόγου.

Ο 28χρονος πρώην μέσος του Άρη θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα του, Νώντα Αξιώτη, τηρώντας την υπόσχεση που του είχε δώσει πριν από χρόνια, ενώ ο 25χρονος, επίσης μέσος, Μπάμπης Επιφάνης επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά από διάλειμμα δύο ετών, στο οποίο τον είχαν υποχρεώσει οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Οι καλοκαιρινοί ρυθμοί των δύο αθλητών είναι τέτοιοι, που ήταν αδύνατον να ακολουθήσουν την προετοιμασία ομάδας της Α’ κατηγορίας, με τον Δαμάγητο να τους προσφέρει τη δυνατότητα να δουλέψουν με τρόπο που δεν θα τους δυσκολέψει, καθώς και την προοπτική του πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. 

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους Λάκη Αξιώτη και Μπάμπη Επιφάνη, υπογραμμίζοντας πως η παρουσία τους στο ρόστερ της ομάδας αποτελεί  τιμή.