Μετράει αντίστροφα η Καλλιθέα

Αντίστροφα αρχίζει σιγά σιγά να μετράει η Καλλιθέα για την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής σε εθνική κατηγορία.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα ξεκινήσουν το «μοντάρισμα» στο κλειστό γυμναστήριο των
Καλυθιών προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το τζάμπολ της 14ης Οκτωβρίου που θα τους βρει να κάνουν ντεμπούτο στη Γ’ εθνική μέσα στην έδρα που παραδοσιακά δυνατού ΟΦΗ.

Με το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο εδώ και ένα μήνα και ν’ απαρτίζεται ως επί το πλείστον από ντόπιους αθλητές οι οποίοι συνθέτουν ένα «μίγμα» έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων παικτών, η Καλλιθέα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση στις 27 Αυγούστου, σε ώρα που θα οριστεί τις επόμενες μέρες.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σεραφείμ Θεοδοσίου, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός και αν προκύψουν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως πχ. του Φίλιππου Παπακωνσταντίνου με τις εφημερίες στο νοσοκομείο ή του Βασίλη Εκινέ με την τουριστική του επιχείρηση.

Ένα γκρουπ αθλητών με πιο ευέλικτο επαγγελματικό πρόγραμμα θα έχει τη δυνατότητα να γυμνάζεται και τα πρωινά αφού η Καλλιθέα έχει αρκετούς καινούριους παίκτες και θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη «χημεία» μέσω προπονήσεων για να «δέσει» το νέο σύνολο και να μπορέσει ν’ αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος Όμιλος της Γ’ εθνικής αποτελεί τον πιο δύσκολο όλης της κατηγορίας, με ιδιαιτέρως δυνατές ομάδες και υψηλό ανταγωνισμό.

Η «σταχτοπούτα» Καλλιθέα, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, θα πρέπει να επενδύσει στη δουλειά που θα κάνει την περίοδο της προετοιμασίας και στο πόσο αρμονικά θα μάθουν οι παίκτες της να συνεργάζονται μέσα στο παρκέ προτού αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.