Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής της Ρόδου

Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής της Ρόδου

Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 149 ΦΟΡΕΣ

Ενθαρρυντικά στοιχεία έδειξαν τα «ελάφια» στο χθεσινό πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ορφέα, το οποίο κέρδισαν με 5-0

Με την αίσθηση πως κάτι καλό χτίζεται έφυγαν χθες από το Δημοτικό Στάδιο οι φίλοι της Ρόδου, οι οποίοι παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι των «ελαφιών» με αντίπαλο τον Ορφέα.

Ουσιαστικά συμπεράσματα προφανώς και δεν μπορούν να εξαχθούν, δεδομένου πως για την ομάδα του Σάκη Δέδε το χθεσινό παιχνίδι ήταν μόλις το πρώτο της προετοιμασίας της και μάλιστα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με τον οποίο τη χωρίζει διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο δεν παύει τα μηνύματα να ήταν θετικά.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα άρεσαν, για τα δεδομένα της περιόδου η μπάλα κυκλοφορούσε αρκετά γρήγορα και με ακρίβεια, ενώ φάνηκε πως τακτικά, αρκετά στοιχεία έχουν αφομοιωθεί.

Για την ιστορία, αν στο γήπεδο υπήρχε φωτεινός πίνακας, στο τέλος του διάρκειας ογδόντα λεπτών αγώνα θα ενημέρωνε για σκορ 5-0.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 10’, με κεφαλιά του Κόστα έπειτα από σέντρα του Μπίσσα, στο 27’ οι δύο ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν ξανά και πιο εντυπωσιακά, με τον Μπίσσα να βγάζει έξοχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Κόστα να σκοράρει με άψογο τελείωμα από θέση τετ α τετ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μόσχος κέρδισε τις κόντρες μέσα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή, «γράφοντας» με πλασέ το 3-0.

Στο 50’, ο Κιοσέογλου έκανε το 4-0 με θαυμάσιο σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 63’, με συρτό σουτ του Τριχάκη.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές, Σάκης Δέδες και Γρηγόρης Σαρρής έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς τους.

Διαιτητής του χθεσινού φιλικού ήταν ο Καραγιάννης, με βοηθούς τους Μαυρουδή και Πλάτση.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος: Κεφάλας, Σουλάι, Κρητικός, Ιμεραλιλάι, Καντιμοίρης, Μόσχος, Μπίσσα, Ρίκκα, Κιοσέογλου, Τσουλάκος, Κόστα. Έπαιξαν και οι: Ράντζα, Τριχάκης, Καμπούρης, Κεχαγιόγλου, Αμπελάς, Ζαχαρίας, Ντουρμισλάρ, Κλαδάς, Κωνσταντινίδης, Ορφανός

Ορφέας: Καμαριώτης, Κώστας, Καμπούρης, Στόιος, Αντωνιάδης, Φλάγκος, Λόσε, Γκρίζης, Μαρχαμάς Ε., Αυγουστάκης, Στεργιόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μαχραμάς Π., Νομικός, Μουράτι, Σκιαθίτης, Χάσα, Κουτσούκος, Τσακίρης, Γκρέμι, Τσεπελέ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους