Νέα παράταξη στη Νίσυρο με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Γιαννάκη-Μάρτιν

Την Κυριακή 12 Αυγούστου έγινε η πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΗ ΝΙΣΥΡΟΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.ΝΙ.Ε.Α)» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Γιαννάκη – Μάρτιν. Σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νισύρου Γιαννάκης – Μάρτιν Παναγιώτης, ο οποίος καταχειροκροτούμενος, παρουσίασε τις βασικές θέσεις και αρχές του συνδυασμού…..
Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν πολλοί από τους παρευρισκόμενους.

Νέα αρχή……
Νέο ήθος……..
Σεβασμός στον Δημότη…..
Ομόνοια…..
Σύμπνοια….
Ίση μεταχείριση όλων των δημοτών.

Τέλος στον παλαιοκομματισμό…..Τέλος στον διαχωρισμό των συνδημοτών μας σε ημέτερους και εχθρούς….

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου, αποδείχτηκε άτολμη, ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων.
Έχουμε την υποχρέωση όλοι μας να μην σιωπούμε. Να αντιδράσουμε για να προστατεύσουμε τις αξίες του τόπου που αγαπάμε, τις αξίες των ανθρώπων που ζούμε μαζί, και που σήμερα δοκιμάζονται. Να επαναφέρουμε τον Δήμο μας στην κανονικότητα.

Σύνθημά μας θα είναι, η ανατροπή της μιζέριας, της απαξίωσης, της καθυστέρησης, της υποβάθμισης της ζωής μας και του Δήμου μας, της ανισότητας, της ρουσφετολογίας.

Δεν υπάρχουν σωτήρες. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική.

Η επιβολή του μοντέλου της «ενός ανδρός αρχή» διακυβέρνησης του Δήμου θα τελειώσει οριστικά με τη συλλογική και ομαδική προσπάθεια όλων των δημοτών.

Μαζί με τους νέους που μας στηρίζουν, με τις επιστημονικές τους γνώσεις, με την ορμή τους, την αγάπη τους για το νησί, χωρίς εγωπάθειες και υπεροψίες, σε συνεργασία με τους παλαιότερους, που διαθέτουν πείρα, και γνώση, που έχουν «πάθει» και έχουν «μάθει», θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ένα Δήμο υπόδειγμα.

Είναι ώρα να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλά, κάνοντας όλοι το χρέος μας.

Νίσυρος   12-8-2018
Η επιτροπή αγώνα του συνδυασμού Ε.ΝΙ.Ε.Α».