Ανακοίνωσε Γιώργου ο Διαγόρας

Ανακοίνωσε Γιώργου ο Διαγόρας

Ανακοίνωσε Γιώργου ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 177 ΦΟΡΕΣ

Τα τυπικά απομένουν για την περίπτωση του Τάσου Παγώνη που αγωνίσθηκε στο φιλικό με τον ΔΙ.Α

Την απόκτηση ενός φέρελπι και μάλιστα Ροδίτη ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε χθες ο Διαγόρας ο οποίος συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του.

Πρόκειται για τον Γιάννη Γιώργου, ο οποίος ξεκινώντας την πορεία του από τον ΑΕΡΑ, πήγε στην ομάδα της Καλλονής κι από κει στη Γερμανία. Τα ποδοσφαιρικά του βήματα τον έφεραν ξανά στη Ρόδο.

Μάλιστα ο Νίκος Παντέλης τον χρησιμοποίησε στο ματς με τον ΔΙΑ την Πέμπτη το βράδυ. Ο Διαγόρας στην ανακοίνωση απόκτησης του Γιώργου αναφέρει: «Τον Ροδίτη 22χχρονο ποδοσφαιριστή, Γιάννη Γιώργου, απέκτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας.

Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΕΡΑ Αφάντου. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής Μυτιλήνης και την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε σε ομάδα της Γερμανίας. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»

ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΝΗ
Στο μεταξύ τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση ενός ακόμη. Είναι ο ακραίος οπισθοφύλακας, που επιθυμούσε ο Νίκος Παντέλης να προσθέσει στο ρόστερ του.

Ανακοινώθηκε από τον Διαγόρα ο Γιάννης Γιώργου
Ανακοινώθηκε από τον Διαγόρα ο Γιάννης Γιώργου


Πρόκειται για τον Τάσο Παγώνη ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας, κατέκτησε με την ομάδα αυτή τον τίτλο στον 5ο Ομιλο κι έχει και σημαντικές εμπειρίες από μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Ο Παγώνης έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Εορδαϊκού, της Βέροιας, της Αναγέννησης Επανωμής, της Καβάλας,, των Χανίων, του Κισσαμικού και της Δόξας Δράμας. Ο ποδοσφαιριστής αξίζει να σημειωθεί πώς –όπως και ο Γιώργου-έπαιξε στο φιλικό με τον ΔΙΑ.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας