Ρόδος: Πήγε για εξετάσεις και κατέληξε στα κρατητήρια

Ρόδος: Πήγε για εξετάσεις και κατέληξε στα κρατητήρια

Ρόδος: Πήγε για εξετάσεις και κατέληξε στα κρατητήρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2836 ΦΟΡΕΣ

Είχε στην κατοχή του 362 γραμμάρια χασίς

Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τελικά κατέληξε στα... κρατητήρια!

Ο λόγος για 25χρονο που συνελήφθη προχθές το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου έχοντας στην κατοχή του 362 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 25χρονος μετέβη προχθές στις 11.30 το πρωί στο νοσοκομείο της Ρόδου για ιατρική περίθαλψη. Εκεί όμως ήταν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι και τον σταμάτησαν για έλεγχο, εντοπίζοντας έτσι στην κατοχή του μία πλαστική συσκευασία που περιείχε 353 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 25χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν άλλα 9,2 γραμμάρια της ίδιας ουσίας.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε –συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη- στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και τον παρέπεμψε στην ανάκριση.

Ο 25χρονος απολογούμενος στην ανακρίτρια Ρόδου αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται, ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος εδώ και πολλά χρόνια και πως τις ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του, τις είχε αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Και άλλες συλλήψεις
Για έναν απλό έλεγχο σταμάτησαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. 18χρονο στην πόλη της Ρόδου προχθές βράδυ και τελικά τον συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 12,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και κινήθηκε σε βάρος του η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Αλλά και στην Κάλυμνο προχθές το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και θρυμματιστή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Για τον συλληφθέντα εφαρμόστηκε η νόμιμη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο