Ηρακλής Μαριτσών: Προφυλάσσει  Παφιάκη στο δυνατό τεστ

Στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», το οποίο διοργανώνει ο Κλεάνθης στο Παραδείσι, θα μετρήσει σήμερα τις δυνάμεις του ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αρχικά, σε παιχνίδι ενός ημιχρόνου, τον Ιάλυσο και στη συνέχεια είτε τον οικοδεσπότη, είτε την Κατταβιά, τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να «γνωρίσει» ενόψει των συναντήσεών τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο Κώστας Πάττας είναι ο Σάββας Παφιάκης. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ξεκίνησε να προπονείται ελαφρά και αυτονόητα θα προφυλαχθεί, ώστε να είναι σε θέση να επανέλθει πλήρως την ερχόμενη Δευτέρα.

Ευχαριστίες για τη στήριξη
Πολύτιμο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του φαρμακοποιού των Μαριτσών, Παναγιώτη Μανιά, βρήκε η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία και τον ευχαριστεί θερμά για τη δωρεάν κάλυψη των αναγκών της ομάδας σε φαρμακευτικό υλικό και μάλιστα για ολόκληρη τη σεζόν.

Επιπλέον, οι «ροπαλοφόροι» ευχαριστούν τις διοικήσεις του Αστέρα Παστίδας και της Χάλκης, οι οποίες εξυπηρέτησαν την ομάδα μέσα από την παραχώρηση των γηπέδων τους για τις ανάγκες της προετοιμασίας της.

Συλλυπητήριο
Την πολυαγαπημένη γιαγιά του έχασε ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή, Μανώλης Κοσμάς. Η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει στον ίδιο και στην οικογένειά του τα ειλικρινή συλλυπητήριά της.