Πρόσκοποι Ιαλυσού: Για έναν καλύτερο και πολύχρωμο κόσμο

Πρόσκοποι Ιαλυσού: Για έναν καλύτερο και πολύχρωμο κόσμο

Πρόσκοποι Ιαλυσού: Για έναν καλύτερο και πολύχρωμο κόσμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 523 ΦΟΡΕΣ

Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιαλυσού συνδιοργανώνουν με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πιο χρωματιστό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

‘Let's Paint Rhodes’ μια ψυχαγωγική εκδήλωση, στην οποία ο καθένας μπορεί να χορέψει, να τραγουδήσει και να διασκεδάσει πετώντας χρώματα που δεν βλάπτουν το δέρμα.

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι όλοι μαζί να μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν πολύχρωμο και ταυτόχρονα καλύτερο κόσμο.

Μέσα από τον χορό, τη μουσική, τη φαντασία και την ψυχαγωγία θα βοηθήσουν την Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στόχος τους, λοιπόν, είναι η πραγματοποίηση της ευχής ενός μικρού παιδιού.

Το μότο τους: "Για έναν πολύχρωμο κόσμο", και με βάση αυτό θέλουν στις 26 Αυγούστου 2018, ημέρα Κυριακή, να γεμίσουν με χρώμα το Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού, στο οποίο θα γίνει το “Let's Paint Rhodes 2018”.
Από τις 5 το απόγευμα και μετά χρωματίζουν το καλοκαίρι μας με μουσική, χορό και κέφι!

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη τους παρακάτω: Πάππου/Spar, CAIR, Rattan, Παγωτοπωλείο, Pet shop Limnos, Cake Box, Εσπερινός, Casa Cabana, Καύκας, το Ποσπέρι, Coffee Lab, Water Park, Highlight , Koufos Images, ΜΕΤ-ΡΟ Μεταφορική Ρόδου, Artisti Crepa, Silk Oil Αφοί Τσαγγαράκη, Milou, Travel & Fly Wise, Ντεβρής, ΑΡΓΥΡΟΥ κοντέινερ, Best Fm 101.3, Ράδιο Αρχάγγελος, Radio 1, και την εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» για τη συνεχή υποστήριξή της.

Μείνετε συντονισμένοι στα Social media (Facebook: Let’s Paint Rhodes, Instagram: letspaintrhodes) που έχουν δημιουργηθεί για να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ