Ρόδος: Σε καλό, πλην όμως μακρύ δρόμο

Ρόδος: Σε καλό, πλην όμως μακρύ δρόμο

Ρόδος: Σε καλό, πλην όμως μακρύ δρόμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 263 ΦΟΡΕΣ

Άρεσαν στον προπονητή των «ελαφιών», Σάκη Δέδε, πολλά από όσα είδε στο προχθεσινό φιλικό της ομάδας του με τον Ορφέα

Με ικανοποίηση, ταυτόχρονα όμως και απόλυτα προσγειωμένα, δεδομένου πως επρόκειτο απλά για το πρώτο φιλικό παιχνίδι μετά από μόλις δεκαπέντε μέρες προετοιμασίας, υποδέχθηκαν ο προπονητής Σάκης Δέδες και οι συνεργάτες του την εικόνα της Ρόδου στο προχθεσινό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Ορφέα.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» διαπίστωσε πως η προσπάθειά του να δομήσει έναν ισχυρό κορμό βρίσκεται σε καλό δρόμο, που πάντως δεν παύει να παραμένει μακρύς, αν και ο ίδιος εκτιμά πως αν οι ποδοσφαιριστές του συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο και να αφομοιώνουν με τον ίδιο ρυθμό όσα τους μεταδίδει, θα τον διανύσουν γρήγορα και θα εμφανιστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Περισσότερα και σαφώς πιο χρήσιμα συμπεράσματα, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας της αποστολής, θα βγάλει ο Σάκης Δέδες στο αυριανό τουρνουά του Δημοτικού Σταδίου, στο πλαίσιο του οποίου η Ρόδος θα αντιμετωπίσει, σε παιχνίδια 45λεπτης διάρκειας, τους Διαγόρα και Φοίβο.

Το πρόγραμμα των τριών αγώνων, ο πρώτος εκ των οποίων θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα, θα προκύψει από την κλήρωση που θα γίνει επί τόπου.

Τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας θα «φωτίσουν» τις αδυναμίες και τα κενά στο έμψυχο δυναμικό, με τον Σάκη Δέδε να συζητάει, στην παρούσα φάση, με τη διοίκηση για την προοπτική να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές, καθώς το ρόστερ είναι μεν ποιοτικό, όμως όχι όσο ευρύ χρειάζεται για να προφυλάξει την ομάδα από αναποδιές (οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες είναι μέρος του παιχνιδιού).

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των «ελαφιών» συνεχίστηκε χθες στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η σημερινή προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους