Άγιος Ισίδωρος: Προτιμώντας τη σιγουριά...

Ένα από τα κύρια μελήματα της διοίκησης του Αγίου Ισιδώρου, είναι οι υποδομές του. Τα μέλη της και γενικότερα όσοι ασχολούνται με την ομάδα, δίνουν μεγάλη σημασία στο κομάτι αυτό.

Έτσι λοιπόν έχοντας δοκιμασμένη λύση, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν κάτι πάνω στον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων της ακαδημίας τους.

Για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή Σταμάτη Κουρδουνάκη, ο οποίος με το έργο που έχει επιδείξει μέχρι τώρα, εμπνέει την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

Μάλιστα ο «Άγιος» εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«Ο Α.Π.Ο. Αγίου Ισίδωρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σταμάτη Κουρδουνάκη στα τμήματα των υποδομών μας».

Μουσική βραδιά στο “Akanthus”
Την ενίσχυση του ταμείου του θέλει να ενισχύσει ο Άγιος Ισίδωρος και για το λόγο αυτό διοργανώνει για τη Δευτέρα στις 11 μ.μ.  μουσική βραδιά στο «Akanthus» στην Παλιά Πόλη, με καλεσμένο τον Μανώλη Βονάκη.

Η σχετική ανακοίνωση: 
«Ο Α.Π.Ο. Αγίου Ισίδωρου, σας προσκαλεί να περάσετε μία όμορφη βραδιά με τον Μανώλη Βονάκη, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:00 μ.μ. στο "AKANTHUS" (Ευριπίδου 10, Παλιά Πόλη). Προσκλήσεις διατίθενται στο Πρακτορείο Οπαπ Γιάννης Βονάκης, Αθηνών 11 και Πρακτορείο Οπαπ Τάσος Λυριστής, Στέλιου Κωτιάδη 64. Τιμή πρόσκλησης 10€. Τηλέφωνο ρεζερβέ 6975062620».