Σχολή Uefa στη Ρόδο: Θα την «πατήσουν» οι της... τελευταίας στιγμής

Για την τελευταία στιγμή δείχνουν να άφησαν, ουκ ολίγοι προπονητές, την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής τους στη σχολή αναθεώρησης διπλωμάτων κατηγορίας UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’, η οποία θα λειτουργήσει στη Ρόδο από τις 26 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκαν οι παράγοντες της ΕΠΣΔ από την ΕΠΟ, στη σχολή θα γίνουν δεκτοί το πολύ πενήντα προπονητές και με δεδομένο πως τα μαθήματα θα παρακολουθήσουν και τεχνικοί από άλλες περιοχές της χώρας, υπάρχει ο κίνδυνος οι Δωδεκανήσιοι που δεν θα δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους να μείνουν εκτός.  

Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση κάρτας τριετίας της ΕΠΟ, χωρίς την οποία ένας προπονητής δεν θα έχει το δικαίωμα να εργαστεί σε σωματείο.   

Η  Ένωση διαμηνύει στους προπονητές, τους οποίους αφορά το θέμα, να βιαστούν, ώστε να μην αναγκαστούν να περιμένουν τη διοργάνωση της επόμενης σχολής στην έδρα άλλης ΕΠΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στα γραφεία της διοργανώτριας, είτε σε αυτά του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.