Κολοσσός: Μερικές συνήθειες είναι παντοτινές…

Την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, περίμενε ο Φιλήρατος Πάχος για να σπεύσει στα γραφεία του Κολοσσού H Hotels και ν’ αγοράσει την πρώτη κάρτα εισόδου στο Βενετόκλειο για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις στην Πλατεία Βρούχου καθώς άλλοι τρεις πιστοί φίλοι της ομάδας έδειξαν εμπράκτως τη στήριξή τους, αγοράζοντας κι εκείνοι εισιτήριο διαρκείας.
«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο κ. Φιλήρατος Πάχος ήταν πιστός στο ραντεβού του με τον Κολοσσό H Hotels, αγοράζοντας το πρώτο διαρκείας για τη σεζόν 2018-19!

Ο κ. Φιλήρατος είναι φανατικός φίλος των «θαλασσί» και τους στηρίζει εμπράκτως από το 1998, ενώ προτρέπει τους φιλάθλους να πράξουν κάτι ανάλογο με εκείνον, τόσο για το καλό του Κολοσσού, όσο και για το καλό της Ρόδου.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Κώστας, Μόσχος Μοσχιδιού και Γιώργος Δημητραδιού, οι οποίοι έσπευσαν κι εκείνοι να κατοχυρώσουν τη θέση τους στο Βενετόκλειο για ακόμα μία χρονιά».

Εξάλλου, η ΚΑΕ υπενθυμίζει στο φίλαθλο κοινό την έναρξη διάθεσης των διαρκείας: «Η στήριξη του κόσμου κρατάει την ομάδα ψηλά και δυνατά και γι’ αυτό το λόγο διατηρεί και για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά οι τιμές καρτών διαρκείας:
VIP: 300€
ΘΥΡΑ 1: 200€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 100€
ΘΥΡΑ 2 - ΘΥΡΑ 4: 130€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 70€
ΘΥΡΑ 1 ΠΕΤΑΛΟ - ΘΥΡΑ 5: 100€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 50€.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία της KΑΕ στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 14:00, τηλ. 22410 22261, info@kolossosbc.gr καθώς και μέσω του viva.gr, επιδεικνύοντας τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό διαβατηρίου.

Η έκδοση κάρτας διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΚΑΕ.
Επίσης, η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels παρέχει έκπτωση για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών. Η κράτηση και αγορά για την συγκεκριμένη κατηγορία, γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και για συγκεκριμένες θέσεις στο γήπεδο».