Αύριο η κινητοποίηση  των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Σε κινητοποίηση θα προχωρήσουν εργαζόμενοι και Διοίκηση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, αύριο, Τετάρτη 22 Αυγούστου στη 1:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Δημαρχείου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να ευαισθητοποιήσουν τους φορείς για να δοθεί λύση στο θέμα με το καταστατικό της Εταιρείας που λήγει στα τέλη του χρόνου και κινδυνεύει να βρεθεί «στον αέρα»!

Το θέμα αυτό έχει θίξει, κατ’ επανάληψη, το προηγούμενο διάστημα ο Πρόεδρος της Εταιρείας, Αντιδήμαρχος, Αγαπητός Πάλλας, αλλά το έχουν αναφέρει και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Η αγωνία τους έγκειται στο ότι η τροποποίηση του καταστατικού μπορεί να λυθεί μόνο με νομοθετική ρύθμιση, κάτι όμως που δεν περιελήφθη στο νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση, τον «Κλεισθένη», που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Έτσι, έκδηλη είναι η δική τους αγωνία ότι στις 31 Δεκεμβρίου του 2018 που λήγει το καταστατικό της, δεν θα υπάρξει κάποια δραστική παρέμβαση, με αποτέλεσμα η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ να κινδυνεύει να σταματήσει τη λειτουργία της!

Μετά από απόφαση, λοιπόν, των Διοικητικών Συμβουλίων τόσο του Συλλόγου των εργαζομένων όσο και της Εταιρείας, θα πραγματοποιήσουν την αυριανή κινητοποίηση απευθύνοντας έκκληση στους βουλευτές και όλους τους φορείς να παρέμβουν για να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας της Εταιρείας.