«Ψήνει» δεκάρι ο Διαγόρας

Επηρεασμένοι από τις συνεχείς προπονήσεις έδειξαν οι παίκτες του Διαγόρα  και δεν έφτασαν σε υψηλά σημεία απόδοσης, δείχνοντας εικόνα κατώτερη από ‘κείνη του 0-0 με την ομάδα του ΔΙΑ.

Αναφερόμενος ο Νίκος Παντέλης δεν κρύφτηκε:
«Σαφώς και είμαστε κουρασμένοι και μάλιστα πολύ. Είναι τέτοιο το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας που δεν μπορεί να ήμασταν διαφορετικά. Μας μένει ένας μήνας ακόμα μέχρι το πρωτάθλημα και εντατικοποιούμε τις προπονήσεις ανεβάζοντας ρυθμούς. Κάνουμε επίσης το μοντάρισμά μας μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.

Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ξέρουν καλά γιατί εμφανιστήκαμε με αυτή την εικόνα στο τουρνουά…»
Από το τουρνουά τώρα  βγήκε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Χατζησάββας, αλλά οι ενοχλήσεις δεν εμπνέουν ανησυχίες κι ο ποδοσφαιριστής θα ξαναμπεί από Τετάρτη στους ρυθμούς της ομάδας.
 
ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑΡΙ
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο «γηραιός» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη που ψάχνει. Έχει εντοπίσει το «δεκάρι» που θέλει, έχει κάνει την πρότασή του και κρατάει στο συρτάρι το όνομά του, καθώς πρόκειται περί ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Μάλιστα οι ίδιες πηγές χθες ανέφεραν πως ενδέχεται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.