Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στον Ιάλυσο

Ανεβαίνουν συνεχώς οι ρυθμοί στον Ιάλυσο, με το Μάρκο Στεφανίδη να θέλει πάντα «ετοιμοπόλεμους» τους παίκτες του και να δείχνουν καλή εικόνα στους αγωνιστικούς χώρους, ακόμη και στα φιλικά προετοιμασίας.

Το Σάββατο στο Παραδείσι, ο Ιάλυσος ήταν ο νικητής στο «Αλέκος Παπαγρηγορίου».
-Αρχικά νίκησε στα πέναλτι τον Ηρακλή Μαριτσών με 4-3, σ’ ένα ματς,  στο οποίο αναδείχθηκαν οι ικανότητες των  δύο τερματοφυλάκων  Ανδρούτσου (απέκρουσε τρία πέναλτι) και Κουμέντου. (2).

-Στον τελικό ο Ιάλυσος νίκησε με 1-0 την ομάδα της Κατταβιάς, με σκόρερ τον Γιάννη Αρχοντούλη
Η συνέχεια περιλαμβάνει  συνεχείς προπονήσεις και μάλιστα διπλές όπως και χθες.

-Το πρωί άπαντες πήγαν στο γυμναστήριο για τη σχετική ενδυνάμωση. Μοναδικός απών ο Γιώργος Δελαπόρτας που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

-Το απόγευμα προπονήθηκαν στο «Οικονομίδειο». Για τον λόγο αυτό  η Διοίκηση του Ιάλυσου ευχαριστεί το γυμναστήριο COLOSSOS GYM για τη φιλοξενία και φυσικά τη συμβολή στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η ενασχόληση της Διοίκησης του Ιάλυσου με τα σχετικά έγγραφα των Λαμίν και Ομπίνα, τους οποίους θέλουν να αποκτήσουν. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι καθαρά γραφειοκρατικός, καθώς για να αποκτηθούν οι δύο Νιγηριανοί (ο ένας με διαβατήριο ΗΠΑ κι ο άλλος με διαβατήριο Γκάμπια), θα χρειαστούν ακόμα λίγες μέρες για τους σχετικούς ελέγχους των εγγράφων τους. Σε ό,τι αφορά τα φιλικά, ο Ιάλυσος έχει κλείσει να πάει στην Κω (2/9) να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΔΙΑ.