Αρχάγγελος ΑΣΚ: Εγγραφές και προπονήσεις

Σε περίπου δέκα μέρες θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του σχολικού συγκροτήματος στον Αρχάγγελο για τα παιδιά των ακαδημιών του νεοσύστατου ΑΣΚ και οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν για την έναρξη των εγγραφών.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας από έξι έως δεκατεσσάρων ετών μπορούν με τους γονείς τους να απευθύνονται είτε στον προπονητή της ομάδας, Σταμάτη Χατζόπουλο (τηλ. επικ. 6974577899), είτε στον κ. Αντώνη Σαρικά (τηλ. επικ. 6909269160) σε καθημερινή βάση προκειμένου να λάβουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την ένταξη στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και στο προπονητικό πρόγραμμα. 

Ο Αρχάγγελος ΑΣΚ έχει οριοθετήσει την επανέναρξη των προπονήσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ προγραμματίζει και τη δήλωση συμμετοχής για πρώτη φορά σε τοπικό πρωτάθλημα, στην κατηγορία παμπαίδων. 

Ο αριθμός των παιδιών που ξεκίνησαν να προπονούνται με το νέο σύλλογο από την περασμένη άνοιξη συνεχώς αυξάνεται και υπάρχει η πεποίθηση ότι η αγωνιστική παρουσία θα προσελκύσει περισσότερο ενδιαφέρον και θα προσδώσει έξτρα κίνητρο στη νεολαία του Αρχαγγέλου να ασχοληθεί με το μπάσκετ.