Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κώστας Ταρασλιάς

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κώστας Ταρασλιάς

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κώστας Ταρασλιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1815 ΦΟΡΕΣ

Μιλά ευθέως για απαράδεκτη τακτική που ακολουθήθηκε

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντιδήμαρχο Ρόδου κο Κώστα Ταρασλιά, για το ζήτημα της στήριξης υποψηφίων στην περιοχή μας, ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Με ανάρτηση που έκανε χθες ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κος Ταρασλιάς, επικαλείται σχετική δήλωση του γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κου Τάσου Γαϊτάνη αναφέροντας τα εξής:

«Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι μια ξεπερασμένη διαδικασία.......'' δήλωσε ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν. Δ.

Άραγε ποιος εκθέτει τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και διχάζει τους Ροδίτες; Ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαιτάνης ή η ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με τον Λευτέρη Αυγενάκη;»

«Η ΝΔ δε θα δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε υποψηφιότητες που έχουν προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και μια σωστή αντίληψη για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Αυτές οι υποψηφιότητες εγκρίνονται τελικά απο τις τοπικές κοινωνίες."

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»