Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κώστας Ταρασλιάς

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντιδήμαρχο Ρόδου κο Κώστα Ταρασλιά, για το ζήτημα της στήριξης υποψηφίων στην περιοχή μας, ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Με ανάρτηση που έκανε χθες ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κος Ταρασλιάς, επικαλείται σχετική δήλωση του γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κου Τάσου Γαϊτάνη αναφέροντας τα εξής:

«Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι μια ξεπερασμένη διαδικασία.......'' δήλωσε ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν. Δ.

Άραγε ποιος εκθέτει τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και διχάζει τους Ροδίτες; Ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαιτάνης ή η ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με τον Λευτέρη Αυγενάκη;»

«Η ΝΔ δε θα δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε υποψηφιότητες που έχουν προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και μια σωστή αντίληψη για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Αυτές οι υποψηφιότητες εγκρίνονται τελικά απο τις τοπικές κοινωνίες."