«Πατάει» γήπεδο η Ελπίδα

Ένα καινούριο κεφάλαιο ξεκινά από σήμερα για την Ελπίδα και τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Κρεμαστής που αγαπούν το μπάσκετ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν τα ηνία των τμημάτων υποδομής στον Παναγιώτη Παναγιωταράκο, ο οποίος, με θητεία σε Διαγόρα, Κολοσσό και Γαλάζια Ακαδημία, θα προσπαθήσει να οργανώσει όσο δυνατόν καλύτερα τα «φυτώρια» της Ελπίδας και να μεταλαμπαδεύσει τις πλούσιες γνώσεις του.

Από σήμερα αρχίζουν οι εγγραφές των νεαρών αθλητών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με τους ενδιαφερόμενους γονείς να μπορούν να επισκέπτονται το κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17.00’ ως τις 19.00’ και να απευθύνονται στη γραμματεία για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών.

Οι προπονήσεις για τις ακαδημίες της Ελπίδας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων και των μίνι που αναμένεται να συμμετάσχουν κανονικά στο τουρνουά που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή.

Τα αγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας, δηλαδή οι ομάδες παίδων και παμπαίδων, αρχίζουν προπονήσεις από σήμερα το απόγευμα (18.00’) υπό την καθοδήγηση του Παναγιωταράκου.

Σύμφωνα με το ήδη έμψυχο δυναμικό των τμημάτων αυτών, η Ελπίδα διαθέτει 28 παιδιά ηλικίας 13 έως 15 ετών και συγκεκριμένα 10 παιδιά γεννηθέντα το 2005, 13 το 2004 και 5 το 2005.