Ιπποκράτης: Στήριξη από Μήτση  για τη διαμονή

Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Πάτρα, Αμαλιάδα, Τρίκαλα, Μεσολόγγι κι έξι ταξίδια στην Αθήνα είναι οι φετινοί προορισμοί του Ιπποκράτη στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα έξοδα των μετακινήσεων και της διαμονής είναι πάρα πολλά, ειδικά για μία νησιωτική ομάδα.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 6 Οκτωβρίου και οι άνθρωποι του Ιπποκράτη κατάφεραν εγκαίρως να εξασφαλίσουν μία σπουδαία «συμμαχία» αναφορικά με το θέμα της διαμονής: «Ο ΑΣ Ιπποκράτης, ξεκινώντας το ταξίδι του στην Α2 εθνική κατηγορία, θα έρθει αντιμέτωπος με αρκετές εξωαγωνιστικές δυσκολίες, με αποκορύφωμα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σε αυτό το κομμάτι έρχεται να βοηθήσει ο κύριος Σταύρος Μήτσης, με μια πολύ ευγενική προσφορά διανυκτέρευσης για την ομάδα στο ξενοδοχείο Sofitel στο αεροδρόμιο.

Ο Ιπποκράτης ευχαριστεί θερμά για την πολύ σημαντική αυτή χορηγία, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική κοινωνία μας. Είμαστε υποχρεωμένοι προς τον κύριο Μήτση και θα ανταποδώσουμε μέσα και έξω από τα γήπεδα!».