Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη Historica

Οι διεργασίες και οι προετοιμασίες για τη Historica (από 12 έως 14 Οκτωβρίου) συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου η σπουδαία αυτή ποδηλατική συνάντηση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Πριν από λίγες μέρες οι διοργανωτές συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου και τον ιατρό και πρόεδρο του «Νεστορίδειου» Νίκο Φρόνα.

Στη συνάντηση, που έγινε στο «Νεστορίδειο» συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούσαν την ιστορική έκθεση ποδηλάτου, που πρόκειται να φιλοξενηθεί στον ίδιο χώρο, ως μία σημαντική παράλληλη εκδήλωση με τη Historica.

Οι διοργανωτές της μοναδικής αυτής ποδηλατικής συνάντησης κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλες οι δράσεις να γίνουν με επιτυχία και ο κόσμος να έχει την ευκαιρία να μάθει χρήσιμα και πολύτιμα πράγματα για το ποδήλατο μίας άλλης εποχής.

ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ HISTORICA
ΚΑΙ ΤΗ FIDUSA

Στην 53η πανελλήνια έκθεση χειροτεχνίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρεμαστή και συγκεκριμένα στο περίπτερο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου φιλοξενείται ένα από τα χειροποίητα ποδήλατα Fidusa  «1980».

Στα εγκαίνια της έκθεσης  το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο πρόεδρος και ο  Α’ αντιπρόεδρος  του Ε.Β.Ε.Δ. κ.κ. Γιάννης Πάππου και Νίκος Παπασταματίου, αντίστοιχα, που είχαν μια σημαντική συζήτηση με τον Γιώργο Βογιατζή τόσο για τη  μακρόχρονη πορεία της εταιρείας Fidusa στο χώρο της κατασκευής των ποδηλάτων, όσο και για την πορεία της προετοιμασίας  της Historica, που θα γίνει στη Ρόδο από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Όλοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη Historica, που αναμένεται να αποτελέσει κάτι πρωτόγνωρο για το νησί μας και οι επαφές θα συνεχιστούν και το προσεχές χρονικό διάστημα.