Τελειώνει με τον μέσο ο Διαγόρας

Τελειώνει όπως όλα δείχνουν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, η περίπτωση απόκτησης ενός ακόμα έμπειρου ποδοσφαιριστή, που θα βοηθήσει πολύ τον Διαγόρα στο κυνήγι του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στον Όμιλο που θα αγωνισθεί και τη συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην football League.

Ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί και το όνομα του δεν ανακοινώνεται από τους «κυανέρυθρους» για ευνόητους λόγους.

Η υπόθεση απόκτησης του πιστεύεται πως μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί, ενώ πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τον Διαγόρα στον επιθετικό τομέα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ενδέχεται αν η περίπτωση απόκτησης του έμπειρου μέσου ολοκληρωθεί σύντομα, ο παίκτης να βρεθεί στο νησί μας και να είναι παρών τουλάχιστον στα δυο φιλικά που θα δώσουν οι «κυανέρυθροι» το Σαββατοκύριακο.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ
Η δουλειά ωστόσο συνεχίζεται στον Διαγόρα και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς. Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Το πρωί οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν κανονικά στο νέο Ενωσιακό, ενώ το απόγευμα ακολουθήθηκαν επίσης οι κανονικοί ρυθμοί προετοιμασίας,  με προπόνηση στο Βοηθητικό του Δημ. Σταδίου.

Και στις δύο πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, αφού  μπήκε στο πρόγραμμα και ο Χατζησάββας

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ
Στο μεταξύ ο Διαγόρας έχει στο πρόγραμμα του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δυο σημαντικά φιλικά παιχνίδια.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου θα φιλοξενήσει στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας τον Κλεόβουλο στις 17.00.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 26 θα φιλοξενήσει στο φιλικό Γ΄Εθνικής  τον Ιάλυσο, σε ένα ματς το οποίο προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα (17.30).