Νέο τεστ σήμερα για το Φοίβο

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται σύμφωνα με τον προπονητή του, ο Φοίβος. Ο Σάββας Ορφανίδης μέχρι στιγμής έχει δουλέψει τους παίκτες του πάνω στην αμυντική τακτική και στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν εφαρμόσει αυτά που τους ζητάει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κάτι τέτοιο διαπιστώθηκε και στο τουρνουά της προηγούμενης Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και στα δύο παιχνίδα που δόθηκαν με Ρόδο και Διαγόρα, έμεινε στο 0-0, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα η άμυνα.

Πλέον ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» θα περάσει στο στάδιο που αφορά το δημιουργικό κομάτι. Θα αρχίσει να ζητά από τους παίκτες του να βγαίνουν με τακτική στην επίθεση και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ.

Αυτό δεν θα τους ζητηθεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, αλλά στο επόμενο σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες απαιτήσεις.

Να σημειωθεί πως ο Σάββας Ορφανίδης έδωσε τη Δευτέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ από χθες επανήλθαν και πάλι στην… πραγματικότητα. Για σήμερα το πρόγραμμα έχει φιλικό στις 5μ.μ. στο γήπεδο Κρεμαστής με αντίπαλο την ομάδα των Καλυθιών, ενώ φιλικό πάλι στην Κρεμαστή θα δοθεί  με αντίπαλο τη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο.

Το πρόγραμμα των ακαδημιών
Βγήκε το πρόγραμμα των προπονήσεων της νέας χρονιάς για τα τμήματα υποδομών της ομάδας του Φοίβου. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Αγαπητός Αμπελάς, χώρισε με τους συνεργάτες του τα τμήματα ως εξής:
Κ-6:  2013-2014
Κ-8:  2011-2012
Κ-10:  2009-2010
Κ-12:  2007-2008
Κ-14:  2005-2006
Κ-16:  2003-2004

Οι προπονήσεις της Κ-6, θα ξεκινούν αργότερα στις 5μ.μ.  Οι προπονήσεις και ο διαχωρισμός των τμημάτων θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα ανακοινωθούν και οι ώρες προπονήσεων.