Γ' Εθνική: Την Παρασκευή ο καταρτισμός των ομίλων

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, θα περιμένουν ο Διαγόρας, ο Ιάλυσος και ο Φοίβος να μάθουν σε ποιο από τους Ομίλους της Γ΄ Εθνικής θα αγωνίζονται.

Φυσικά το «σοφότερο» όλων, είναι οι Ροδίτικες ομάδες να μπουν σε έναν Όμιλο, παρά τις φήμες και τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις λεπτομέρειες που απομένουν προκειμένου να διενεργηθεί ο καταρτισμός των Ομίλων, ανέφερε χθες:

«Συνεδρίασε σήμερα (χθες) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:
* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.