Συνελήφθη καταδικασθείς για παραλαβή δέματος με ηρωίνη

Συνελήφθη το 2009 ως εμπλεκόμενος για την παραλαβή δέματος που περιείχε βιντεοκασέτα με τρεις συσκευασίες ηρωίνης, καταδικάστηκε το 2014 από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο και συνελήφθη εκ νέου προχθές στην Κάρπαθο για να εκτίσει την ποινή του!

Ο λόγος για 36χρονο Γεωργιανό, ο οποίος εντοπίστηκε προχθές στις 5.20 από αστυνομικούς του Τμήματος Καρπάθου και παραπέμφθηκε αρμοδίως.


Ο Γεωργιανός άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας πριν από εννέα χρόνια, οπότε και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία τους συνέλαβαν τον 36χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Οκτωβρίου 2009 στις 2.30 το μεσημέρι με συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο από τη Γεωργία να παραλαμβάνει ταχυδρομικό δέμα, το οποίο περιείχε μία παλαιού τύπου κασέτα βίντεο, όπου μέσα ήταν επιμελώς κρυμμένες 3 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίων

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δέμα το έστειλε από την Αθήνα ημεδαπός, ενώ οι κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος του Γεωργιανού ήταν για αγορά, κατοχή ναρκωτικών ουσιών παρά μη τοξικομανούς και παραλαβή δέματος με ναρκωτικά παρά μη τοξικομανούς.

Για αυτές τις κατηγορίες στις 19 Φεβρουαρίου 2014 δικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Έκτοτε η καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά προχθές στην Κάρπαθο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω.