Έπιασε δουλειά ο Σπύρος Γκολίτσης

Ήρθε χθες στο νησί μας κι έπιασε από τώρα δουλειά για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, ο νέος κόουτς του «Ροδίων Άθλησις» Σπύρος Γκολίτσης.

Ο τεχνικός του «Ροδίων», ξεκίνησε αμέσως συζητήσεις με τη Διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να σχεδιασθεί  η καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι η ομάδα να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στις προπονήσεις, αλλά και ούτε στο τουρνουά που θέλει να διοργανώσει.

Πιο συγκεκριμένα:
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα και τον τόπο των προπονήσεων, η Διοίκηση αλλά και η τεχνική ηγεσία περιμένει τις σχετικές αποφάσεις επίσημα, για το που θα αγωνίζονται στο μπάσκετ τόσο ο Κολοσσός όσο και η Καλλιθέα.

Είναι γνωστό πως το κλειστό της Καλλιθέας χρειάζεται ακόμα κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες είναι εις γνώση των αρχών κι αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζεται εκ των πραγμάτων το «Ροδίων» να περιμένει και επίσημα την απόφασή τους, για να καταλήξει και στη δεύτερη έδρα.

Ο Σπύρος Γκολίτσης  ξεκίνησε ήδη τις επαφές με τους παίκτες του και το ίδιο θα πράξει μέχρι αύριο, που θα είναι εδώ. Όπως έγινε γνωστό ο κ. Γκολίτσης θα συναντηθεί και με τον Ντάνιελ Γκένωφ, θέλοντας να έχει μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί του.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, συζήτησαν και για τα τουρνουά στα οποία θέλει ο κόουτς να πάρει μέρος η ομάδα κι ενδέχεται αυτά να μην είναι δύο αλλά τρία. Πιο συγκεκριμένα:

Το «Ροδίων» περιμένει την επίσημη πρόσκληση από τον Κέρκη της Σάμου για  τις 5 Οκτωβρίου. Από, κει και πέρα, θα εξετασθεί  η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά στη Ρόδο, στο οποίο πλην του Κέρκη Σάμου και του «Ροδίων Άθλησις», έχει εκδηλώσει την πρόθεση να συμμετάσχει και ο Φοίνικας Σύρου.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία έναρξης αλλά και την εξέλιξη του δικού του πρωταθλήματος.  Αν υπάρξει ημερομηνία κενή και «βολική» για μεταβάσεις και συμμετοχή σε τουρνουά αυτού του είδους, το «Ροδίων Άθλησις» θα συμμετάσχει και σε τουρνουά που θέλει να διοργανώσει στη Σύρο ο Φοίνικας.