Κοντά στην αφετηρία κι ο Ευκλής

Λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς απέμειναν ακόμη για τους ποδισφαιριστές του Ευκλή, καθώς σε μία εβδομάδα περίπου, την επόμενη Παρασκευή (31/8), θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση.

Η συνάντηση γνωριμίας μεταξύ διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών, θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου στο Στάδιο του Αγίου Σουλά. Επίσης αναμένεται να δοθεί στους παίκτες και αθλητικό υλικό για την περίοδο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση της Παρασκευής δεν αποκλείεται πάντως να γίνει ένα ζέσταμα και ο Γιώργος Ξύπας να χωρίσει τους παίκτες του σε δύο ομάδες και να παίξουν «διπλό». Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του

Ευκλή για την «πρώτη»:
«Ο ΑΕΣ ΕΥΚΛΗΣ Σορωνής ξεκινάει την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων».

Στο μεταξύ ήδη έχουμε δημοσιεύσει (πριν ένα μήνα περίπου) τα φιλικά της προετοιμασίας της ομάδας της Σορωνής. Ο Γιώργος Ξύπας φρόντισε από νωρίς να έχει έτοιμο το πρόγραμμά του, ώστε να μην ψάχνει την τελευταία στιγμή αντιπάλους. Έχει «κλείσει» οχτώ φιλικά, απλώς από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει δύο αλλαγές.

Το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών του Ευκλή:
12/9  με Πολύστρατο
15/9  Δήμητρα
19/9 με Αναγέννηση  Έμπωνας
22/9  με Δαμάγητο
26/9  με Εθνικό
29/9  με Ασπίδα Σαλάκου
3/10   με Νηρέα
6/10   με Αδελφοσύνη

Η ανακοίνωση απομένει για τρεις…
Και τυπικά ποδοσφαιριστές του Ευκλή είναι οι Γιώργος Κρομμύδας, Παναγιώτης Καρπάτσης και Μεταξάς Κώστας. Ο πρώτος την προηγούμενη περίοδο αγωνίσθηκε στην Αναγέννηση Έμπωνας, αλλά έχει ξαναφορέσει τη φανέλα των «πρασίνων», ο Καρπάτσης είναι  μπακ-χαφ και έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα, ενώ ο Κώστας, είναι νεαρός (18 ετών) μεσοαμυντικός και αποκτήθηκε από τον Ακουσίλαο.

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών
Η συνεργασία του Ευκλή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών, θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο και η ομάδα της Σορωνής καλεί με ανακοίνωσή της τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σύλλογο, πως οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ με σεβασμό, γνώση και υπευθυνότητα, συνεχίζοντας για μία ακόμα χρονιά την πολύ καλή συνεργασία με το δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και των δραστηριοτήτων της ακαδημίας για τη σεζόν 2018-2019, με βασικό στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών των τελευταίων χρόνων, να ανέβει ένα ακόμα επίπεδο και κυρίως να συμβάλει στην εξέλιξη των παιδιών σε όλα τα επίπεδα!»