«Εισερχόμενο» για το 4ο χειμερινό τουρνουά

Το ραντεβού της οργανωτικής επιτροπής με τους εκπροσώπους των ομάδων για το τέταρτο κατά σειρά χειμερινό τουρνουά του Ροδίων Άθλησις προγραμματίστηκε από τον περασμένο Ιούλιο.

Ωστόσο η ώρα για τη συνάντηση κοντοζυγώνει και οι οικοδεσπότες θέλησαν να υπενθυμίσουν στους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει την Κυριακή και τη Δευτέρα θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες. 

«Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», η πρώτη συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των ομάδων για τη διεξαγωγή του 4ου χειμερινού τουρνουά μπάσκετ.

Η παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων θα ήταν ωφέλιμη καθώς θα συζητηθούν θέματα όπως ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά, η δημιουργία ενός ή δύο ομίλων και το όριο ηλικίας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παραθέσουν προτάσεις αλλά και να υποβάλουν ερωτήματα σχετικά με τη διοργάνωση.

Το εργασιακό τουρνουά θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου και οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν χρειάζεται ν’ αποστείλουν μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα περιλαμβάνει το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου της και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο και e-mail.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποσταλούν έως τις 26/8/2017 είτε  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  diakogiorgakim@rpathlisis.gr  είτε στη σελίδα του σωματείου μας στο facebook (Ροδίων Άθλησις) ως εισερχόμενο μήνυμα, προκειμένου να υπάρξει υπολογισμός του αριθμού των ομάδων πριν τη συνάντηση».