Πρεμιέρα στα «Δύο Αοράκια» για την Καλλιθέα

Ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της ελληνικής περιφέρειας θα επισκεφθεί η Καλλιθέα στην «παρθενική» της συμμετοχή στη Γ’ εθνική και μάλιστα στον αγώνα πρεμιέρας, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. 

Η ομάδα της Ρόδου επρόκειτο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Βαρδινογιάννειο κλειστό γυμναστήριο, ωστόσο ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία του για παραχώρηση από το Δήμο Ηρακλείου του γηπέδου «Δύο Αοράκια» ως έδρα του στο πρωτάθλημα!  

Τα «Δύο Αοράκια» είναι χωρητικότητας 5.200 θεατών ενώ στο Βαρδινογιάννειο χωρούσαν χίλιοι φίλοι του μπάσκετ.

Τα γήπεδα της Γ’ εθνικής
ΕΦΑΟΖ:
 Το κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής, είναι χωρητικότητας 600 θεατών. 

Δειλινό: Οι πρωταθλητές Κρήτης χρησιμοποιούν ως έδρα το Λίντο Ηρακλείου, χωρητικότητας 1.400 φιλάθλων, και είναι από τα μεγαλύτερα γήπεδα του Ομίλου.

Άρης Θήβας: Στην πόλη της Βοιωτίας υπάρχει ένα μικρό μεν, «καυτό» δε, κλειστό γυμναστήριο, το δημοτικό γήπεδο Θήβας που χωράει περίπου 500 άτομα και ονομάζεται «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος».

Κορωπί: Το «Γεώργιος Παπασιδέρης», όπως έχει ονομαστεί, το κλειστό γυμναστήριο Κορωπίου, αποτελεί μόλις μία από την πληθώρα εγκαταστάσεων που συνθέτουν ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, με στάδιο στίβου ολυμπιακών διαστάσεων, πέντε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, γήπεδο τένις, γήπεδα 5Χ5 κλπ. 

Αργοναύτης Τριγλίας: Το κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας έχει χωρητικότητα 1.200 θέσεων και τέθηκε σε λειτουργία το 1999. 

Ερμής Σχηματαρίου: Το μοναδικό κλειστό γήπεδο του Δήμου Τανάγρας στο Σχηματάρι, το οποίο ανακαινίστηκε το 2016, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 500 φίλους του αθλήματος. 

Αγία Παρασκευή: Το Κοντόπευκο είναι χωρητικότητας χιλίων θεατών και ανακαινίστηκε μόλις πέρσι, με ολική αντικατάσταση παρκέ και ηλεκτρονικών πινάκων. 

Έξω Παναγίτσα: Το κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας «Χαλκιά – Αναστασιάδη», το οποίο εξυπηρετεί καμιά δεκαριά σωματεία, δύναται να φιλοξενήσει 500 φιλάθλους. 

Λοκρός: Πάνω από 800 φίλους του μπάσκετ μπορεί να δεχθεί το κλειστό γήπεδο της Αταλάντης, κάτι που συνήθως γίνεται στα εντός έδρας ματς του Λοκρού. 

Μελίσσια: Από τα πιο μικρά σε χωρητικότητα γήπεδα της κατηγορίας είναι αυτό των Μελισσίων το οποίο επισήμως χωράει γύρω στους 400 θεατές. 

Ίκαρος Ν. Σμύρνης: Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νέας Σμύρνης είναι η έδρα του Πανιωνίου στην Basket League αλλά και του τοπικού Ικάρου στη Γ’ εθνική, χωρητικότητας κάτι περισσότερο από 1.800 θέσεων. 

ΒΑΟΛ: Το κλειστό γυμναστήριο Λιβαδίων Χίου υπολογίζεται πως έχει περίπου 150 καθίσματα για τους φίλους της ομάδας μπάσκετ του Βούρειου.