Περιμένει απάντηση ο «γηραιός»

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις και την προετοιμασία του ο Διαγόρας, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει πολύ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σε μια προσπάθεια  να μονταριστεί στα φιλικά παιχνίδια το συντομότερο δυνατόν.

Ο «γηραιός» της πόλης μας πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ του, καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μένουν κενές δύο θέσεις ακόμα.

Αυτή του οργανωτή του παιχνιδιού, για την οποία προορίζεται το «δεκάρι» με το οποίο συζητάει και θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που έχει επιλεγεί, αλλά το όνομα του κρατείται από τους υπεύθυνους του «γηραιού» για ευνόητους λόγους.

Μάλιστα και χθες υπήρχαν έντονες φήμες, πως υπήρχε υψηλό ποσοστό πιθανοτήτων ο παίκτης να «έκλεινε» αργά το βράδυ.

Υπάρχει ακόμα η περίπτωση της απόκτησης ενός ακραίου οπισθοφύλακα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί μας και δεν είναι άλλος από τον Τάσο Παγώνη.

Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται ήδη στη Ρόδο, προπονείται με την ομάδα του Διαγόρα.

Ο Νίκος Παντέλης του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, στα οποία μάλιστα  έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά απομένουν ακόμα λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και φυσικά οι ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Παγώνης έχει αγωνισθεί στο παρελθόν  σε Εορδαϊκό, Πανσερραϊκό, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Καβάλα, Χανιά, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο κόουτς του Διαγόρα από την πλευρά του, είναι αποφασισμένος να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχές στους παίκτες του και θα έχει την ευκαιρία να τους δει βελτιωμένους ακόμα περισσότερο, στα φιλικά του Σαββάτου με τον Κλεόβουλο και της Κυριακής με αντίπαλο τον Ιάλυσο.