Φιλική νίκη 2-0 του Ιάλυσου

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δόθηκε χθες στους Αγίους Αποστόλους με τον Ιάλυσο να αντιμετωπίζει τον Ορφέα.

Κι οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους και την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο μεν Γρηγόρης Σαρρής να «τσεκάρει» παίκτες ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάρκος Στεφανίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε μικρά παιδιά, τα οποία αποτελούν τις ελπίδες των «ερυθροκίτρινων» και σε πολλές στιγμές του αγώνα, άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ο Ιάλυσος ήταν ο νικητής του τεστ κερδίζοντας με 2-0 τον Ορφέα με δύο γκολ που σημειώθηκαν προς το τέλος του αγώνα.

Το 0-1 σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπεγκλετζής στο 88΄ και το 0-2 στο 90΄ ο Καρδούλιας.

Κι οι δύο ομάδες πάντως είχαν καλές στιγμές κι έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο σε ό,τι αφορά την προετοιμασία τους.  

Οι ομάδες:
Ορφέας:
Σπανός, Αντωνιάδης, Στόϊος, Καμπούρης, Τσικούρης, Φράγκος, Χ. Κώστας, Γκρίζης, Αυγουστάκης, Μαχραμάς, Στεργιόπουλος  Στη διάθεσή του ο Γρηγόρης Σαρρής είχε ακόμα και τους Κουτσούκο, Τσακίρη, Γεωργαλή, Καμαριώτη, Χουσεϊν, Λιάνι, Λόσε, και Κόττορο.

Ιάλυσος: Γκουγκουντρής, Μαγιόγλου, Αποστολάτος, Κατσαμάκης, Καραμανώλης Σ., Καραμανώλης Μ., Καρδούλιας, Αρέτογλου, Ζωάννου, Μπεγκλετζής, Αζεμάι. Στο β΄μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Μακράς, Μανωλάκης και Σκούλουκας.

Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο
Ο Ιάλυσος δίνει πάντως την Κυριακή το πιο δυνατό τεστ. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα πάνε στο Δημοτικό Στάδιο να αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα στις 17.30 στο φιλικό των ομάδων που μας εκπροσωπούν στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Είναι προφανές πως ο Μάρκος Στεφανίδης θα χρησιμοποιήσει άλλη ενδεκάδα από τη χθεσινή.