Βαδίζει με σταθερά βήματα ο Φοίβος

Την ευκαιρία να τσεκάρουν τους παίκτες τους σε μια ακόμα φιλική αναμέτρηση είχαν χθες Σάββας Ορφανίδης και Κώστας Καμπούρης, μόνο που τα συμπεράσματα που βγήκαν δεν μπορούν να είναι ασφαλή, πρώτον γιατί ακόμα οι δύο ομάδες βρίσκονται στο βασικό κομάτι της προετοιμασίας τους και δεύτερον η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις.

Νικητής της συνάντησης ο Φοίβος που παίζοντας πιο συγκεντρωμένα και μεθοδικά, επικράτησε του Απόλλωνα Καλυθιών με 4-0.

Ο τεχνικός των Κρεμαστενών έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. όσον αφορά τη γενική συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησαν σε μεγάλο βαθμό την τακτική που δουλεύεται στις προπονήσεις και δείχνουν να αφομιώνουν τα στοιχεία που θέλει να έχουν στο παιχνίδι τους.

Αντίθετα ο Κώστας Καμπούρης μη έχοντας στη διάθεσή του, παίκτες όπως οι Χατζηβαλσάμης, Γεωργιάδης, Μαθιός, Κολοκοτρώνης, Φωτεινής, Κυρίτσης και Χαλκιαδάκης, περιορίστηκαν σημαντικά οι επιλογές του και αρκέστηκε να χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς στον χθεσινό αγώνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 20’ ο Γαργάλης άμοιξε το σκορ, ενώ στο 35’ ο Μπάρδης έγραψε το 2-0.
Στο 56’  ο Μπανουσάι σημείωσε το 3-0 και στο 70 ο Νίκος Ορφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Το Σάββατο ο Φοίβος θα δώσει άλλο ένα φιλικό στο γήπεδό του, όπου θα υποδεχθεί την Ρόδο, ενώ ο Απόλλων θα φιλοξενήσει στις Καλυθιές την ομάδα της Κατταβιάς. Το αυριανό φιλικό με τον Πολύστρατο ακυρώθηκε.

Οι συνθέσεις του χθεσινού αγώνα:
Φοίβος: Μιχαλάκης, Παϊζάνος, Νικήτας, Θεοδοσίου, Στελλάς, Κουδούνης, Γαργάλης, Τερζίου, Μπάρδης, Χατζησάββας, Γκινής. Έπαιξαν και οι: Παπασταμάτης, Τζόκας, Λαός, Φιορίλο, Μπούτσκα, Πεταυράκης, Μπανουσάι, Ταφάνι, Ορφανίδης Ν., Γιαννούλης και Ηλίας.
Απόλλων: Κουφάλης, Πέπα Ο., Φλεβάρης, Καλαϊτζίδης, Διακουράκης, Σαββούλης Τ., Νικολός, Ιντρίζι, Πέπα Γ., Χατζηκοσμάς, Μπαϊρακτάρης. Έπαιξαν και οι: Γιαννίκης, Μίσκου, Γρηγορίου, Κώστας, Ροδίτης.